2022 m. liepos mėnesio meilės horoskopas visiems zodiako ženklams


Meiles horoskopas liepos men. 2022

2022-ųjų liepa – romantikos, emocinio susijaudinimo laikotarpis, sklandžiai virstantis giliais jausmais. Šiomis dienomis asmeninio gyvenimo reikaluose tvyro lengvumo ir šventiškumo atmosfera. Žmonės yra iš prigimties motyvuoti susirasti partnerį, o meilės santykiuose pirmiausia yra smalsumas, įvairovės troškimas ir naujumas. Pristatome 2022 metų liepos mėnesio horoskopą visiems zodiako ženklams.

2022 metu liepos menesio meiles horoskopas

Avinas (meilės horoskopas)

Liepa bus palanki meilės santykiams užmegzti ir plėtoti. Norėsite harmonijos ir ramybės. Jūs ir jūsų partneris būsite stebėtinai jautrūs, romantiški ir, svarbiausia, sugebėsite išlaikyti mylimo žmogaus susidomėjimą. Beveik iš karto po susitikimo su savo naujuoju išrinktuoju pajusite energijos antplūdį ir žvalumo pliūpsnį. Pirmoje mėnesio pusėje Avinas kartu su partneriu kurs ir įgyvendins bendrus planus. Puikiai rasite bendrą kalbą ir papildysite vienas kitą spręsdami kasdienius klausimus.

Na, o tų, kurie galiausiai nuspręs nutraukti sudėtingus santykius, laukia sunkus išbandymas – turto dalybos ir kai kurie būsto klausimai. Mėnesio pabaigoje Avinas imsis iniciatyvos ir norės užbaigti kai kuriuos sudėtingus reikalus. Žvaigždės ragina būti atsargesniems kalbant su artimaisiais ir giminaičiais. Dabar yra tikimybė ką nors labai įžeisti.

Jautis (meilės horoskopas)

Siekdami materialių dalykų galite prarasti kažką dvasinio. Deja, šeimyniniai santykiai atsidurs antrame plane. Jūsų namuose dažnai kils konfliktų, ypač dėl vaikų auklėjimo ir pinigų paskirstymo. Turėsite kantriai atsižvelgti į savo antrosios pusės norus. Sunkias situacijas reikia išgyventi oriai. Per pirmuosius du liepos dešimtmečius porai bus sunku suprasti vienas kitą. Problemą galima lengvai išspręsti, jei skirsite jai daugiau laiko. Mėnesio pabaigoje namuose stabilizuosis harmoninga atmosfera.

Vieniši Jaučiai gali tikėtis trumpalaikio romano. Neatmetamas ir trumpalaikis tarnybinis romanas. Jei norite užmegzti rimtus santykius, dabar ne laikas susipažinti su priešingos lyties atstovais. Daugiau perspektyvių pažinčių laukia liepos pabaigoje. Stenkitės dažniau lankytis socialiniuose renginiuose.

Dvyniai (meilės horoskopas)

Asmeniniame gyvenime viskas klostysis ne taip sklandžiai, kaip norėtumėte. Dažnai kils įvairių ginčų, nesutarimų ir kivirčų. Aplinkinė atmosfera darys didelį spaudimą jūsų sąjungai, ir tik pokalbiai bei žemiška išmintis padės jums įveikti visas kliūtis. Deja, tie, kurie negali susidoroti su savo impulsais, išsiskirs. Greičiausiai jūsų partneris nepateisins lūkesčių.

Liepos mėnesį Dvyniai neturėtų tikėtis naujų rimtų santykių. Visos intrigos, kurios kils, nieko ilgalaikio nenulems. Visa veikla, kurią suplanavote šį mėnesį, vyks karštoje atmosferoje. Nuolat nervinsitės ir baiminsitės ką nors praleisti. Tai neturės įtakos jūsų tolesniam gyvenimui, tiesiog šiuo laikotarpiu bet koks veiksmas jus erzins.

Vėžys (meilės horoskopas)

Liepa – geras mėnuo Vėžiams sutikti “savo” žmogų. Patirsite visą romantikos ir aistros spektrą. Pirmoji mėnesio pusė bus kupina staigmenų. Jūsų partneris viskam pritars, džiugins jus dėmesiu ir gražiais pasiekimais. Mainais už tai norėsite suteikti meilę ir rūpestį. Tai vadinama tobula harmonija. Jei kils kivirčų, susitaikymo ilgai laukti nereikės. Tapsite sėkmingų santykių pavyzdžiu.

Antroji mėnesio pusė bus atviresnė. Kažkas iš artimųjų pasidalins paslaptimi ir įtrauks jus į atvirą pokalbį. Gali pasirodyti žmonės iš praeities, kurie su jumis palaikė meilės santykius. Pasistenkite neflirtuoti, net ir nekenksmingai.

Liūtas (meilės horoskopas)

Liūtai visiems aplinkiniams parodys, kaip mylėti ir būti mylimiems. Būsite pernelyg patrauklūs priešingai lyčiai. Nesitikėkite rimtų ir gilių jausmų. Liepos mėnesį yra didelė tikimybė užmegzti romaną arba trumpalaikį atostogų romaną. Apie Liūtą bus daugiau apkalbų nei bet kada anksčiau. Vieniši ženklo atstovai gali tikėtis perspektyvios pažinties tik paskutinėmis liepos mėnesio dienomis.

Susituokusios poros susidurs su tam tikromis problemomis. Bet kuriuo atveju yra laikotarpių, kurie sukrečia. Priešingai, kai kurie rūpesčiai ir problemos padės jums suartėti. Atgaivinkite seniai pamirštus jausmus. Atostogaukite kartu. Niekada nepamirškite, ką jautėte partneriui, kai viskas prasidėjo.

Mergelė (meilės horoskopas)

Mergelės meilės santykiuose viskas nuspėjama. Neseniai užsimezgęs romanas palaipsniui peraugs į tvirtus, sveikus santykius. Savo ruožtu turite sumažinti spaudimą, kad nesugadintumėte subtilių jausmų. Leiskite savo partneriui prisiimti tam tikrą įsipareigojimą. Liepos viduryje būsite pakviesti į šeimos renginį. Dabar geriau susilaikyti nuo lankymosi baruose ir klubuose su draugais, kad išvengtumėte skandalų.

Vieniši šio ženklo atstovai gali susipažinti su įdomiais priešingos lyties žmonėmis. Jums tereikia būti šiek tiek atviresniems pasauliui. Nedemonstruokite savo aštrios prigimties. Išmokite nusileisti ir žinokite, kaip baigti ginčus, kad santykiai būtų geri. Liepos mėnesį yra didelė tikimybė, kad būsite pakviesti į nepamirštamą pasimatymą.

Svarstyklės (meilės horoskopas)

Liepos mėnesį Svarstyklės blaškysis dėl sumišusių jausmų. Viskas atrodo gražu ir romantiška, tačiau kelios frazės gali visiškai pakeisti jūsų santykius su partneriu. Jus dažnai apims nusivylimo jausmas. Su šia krize jums gali padėti susidoroti artimas draugas. Nedarykite skubotų išvadų. Dabar yra laikas nusiraminti, atsipalaiduoti ir šaltu protu priimti sprendimą. Ženklo šeimos atstovams bus lengviau. Žinoma, bus sudėtingų pokalbių apie finansus ir vaikų auklėjimą, tačiau nenorėsite nutraukti santykių.

Svarstyklės daug laiko praleis vaikų apsuptyje. Daug jūsų dėmesio užims kambario draugai. Na, bet nesigailėkite ir jo, nes tai, ką įdedate į savo vaiką dabar, labai gerai atsilieps jam ateityje. Rūpinkitės vyresnio amžiaus giminaičiais, aplankykite tėvus ir senelius. Kažkas iš artimųjų paprašys jūsų pagalbos.

Skorpionas (meilės horoskopas)

Romantiški nuotykiai privers jus tiesiog virpėti. Būsite motyvuoti būti aktyvūs. Tapsite patraukliausi priešingai lyčiai. Galite pasikliauti, kad bet kas, ką pasirinksite, bus prie jūsų kojų. Liepos mėnesį patiriamas įsimylėjimas padės jums daug pasiekti. Antroji pusė padidins jūsų savivertę, tačiau neturėtumėte tvirtinti savęs gero elgesio su savimi sąskaita. Jei norite ilgų ir perspektyvių santykių, atkreipkite dėmesį į partnerio sąžiningumą ir principingumą.

Susituokę Skorpionai norės ramybės ir poilsio. Sudarykite visas sąlygas, kad jūs ir jūsų antroji pusė jaustumėte tik harmoniją būdami vienas šalia kito. Nereikia sąmoningai vesti žmogų į konfliktą ir nuolat visur ieškoti trūkumų. Pasistenkite būti kantrūs ir gerbti savo sutuoktinį. Žinoma, gali kilti nedidelių ginčų, susijusių su materialiniais reikalais, tačiau jie bus greitai išspręsti. Liepa – puikus metas atostogauti su šeima.

Šaulys (meilės horoskopas)

Šauliai norės pakeisti savo partnerį į gerąją pusę. Bet kokie eksperimentai su atvaizdu bus sėkmingi ir suteiks džiaugsmo tiek ženklo atstovui, tiek kitai pusei. Tačiau per daug neaukokite, nepamirškite mylėti savęs. Dabartiniams santykiams gali turėti įtakos buvę partneriai. Jei esate ne pirmoje santuokoje, galite būti tikri, kad santykiai su buvusia šeima bus labai sudėtingi. Daug dėmesio reikėtų skirti savo vaikams.

Liepa atskleis daug paslapčių ir paslapčių. Gali paaiškėti gana skaudūs faktai, kurie anksčiau jums nebuvo žinomi. Tai bus didelis smūgis jūsų ego. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Jei susiduriate su sunkumais, duokite sau laiko viską apgalvoti.

Ožiaragis (meilės horoskopas)

Liepos mėnesį Ožiaragiai turi geriausią laiką šeimos šventėms, pavyzdžiui, vestuvėms, sužadėtuvėms, jubiliejams ir kt. Įsimylėjėliams tai puikus metas suvienyti savo širdis. Konfliktai gali kilti dėl ginčų dėl vadovavimo. Mėnesio pradžia – pavojingiausias laikotarpis, kai nuolat sulauksite priekaištų, bet ir neliksite skolingi. Dirbkite su savimi, jei nenorite liūdnų pasekmių.

Užmegzti naujas pažintis nebus lengva. Jausitės taip, tarsi visi aplink jus būtų ne jūsų tipo. Galbūt norėsite atidžiau pažvelgti į žmones, kuriuos jau pažįstate. Aplink jus yra žmonių, kurie jus traukia. Nesistenkite ieškoti savo sielos draugo kiekviename žmoguje ir nesijauskite blogai dėl ankstesnių santykių. Jei norite ilgalaikės sąjungos, geriau kurį laiką atsiriboti nuo priešingos lyties atstovų ir palaukti palankesnės atmosferos. Žvaigždės užtikrina, kad antroji pusė tikrai jus suras.

Vandenis (meilės horoskopas)

Vandenis rizikuoja sugriauti puikiai sutvarkytus santykius savo pesimizmu. Dabar dažniau norėsite būti vieni ir atmesite jums teikiamą meilę. Susitvarkykite, nedarykite skubotų išvadų. Turite būti švelnesni savo kambario draugams. Neatmeskite jausmų, kuriuos jums siūlo partneris. Mėnesio pabaigoje į pasaulį žvelgsite pozityviau. Kad šeima neiširtų, sutelkite dėmesį į darbą, kuris bus tarsi žaibolaidis.

Liepos mėnesį Vandeniai gali pasiduoti atsitiktiniams nuotykiams ir trumpalaikiams romanams. Galite būti tikri, kad tai nepaliks malonaus įspūdžio. Priešingai, ateityje tikėtini rimti kivirčai, konfliktai ir nemalonios apkalbos. Šiuo metu turite būti kuo sąžiningesnis su aplinkiniais. Vieniši šio ženklo atstovai šį mėnesį neturėtų užmegzti santykių. Pirmenybę teikite susitikimams su draugais.

Žuvis (meilės horoskopas)

Liepos mėnesį Žuvys pasiduos pagundai. Labai gyvai reaguosite į visus priešingos lyties atstovų pasiūlymus. Daugelis pradės audringą intymų romaną, kuris greitai baigsis. Jei norite ilgalaikių ir perspektyvių santykių, turėsite sustiprinti savo valią. Tie, kurie jau ilgą laiką gyvena poroje, pagaliau sugebės rasti bendrą kompromisą svarbiu klausimu. Pasinaudokite situacija ir leiskitės į romantišką kelionę su savo antrąja puse.

Vienišiai turėtų pasirodyti priešingai lyčiai visu savo grožiu. Esate patys patraukliausi ir charizmatiškiausi, todėl galėsite užmegzti daug naujų ir įdomių pažinčių. Nevenkite pagirti savęs. Tačiau neturėtumėte gailėtis dėl praeities, o juo labiau grįžti į toksiškus santykius. Nesvarbu, kaip blogai buvo, bet tie, kurie kenčia dėl išsiskyrimo, turi susikaupti ir judėti pirmyn, nes jų laukia daug naujų ir labai įdomių dalykų.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos