2023 metų gegužės mėn. horoskopas visiems Zodiako ženklams


Gegužės mėnesį galite tikėtis ir saulės ir žaibų, teigia astrologai. Mėnulio užtemimas ir retrogradinio Merkurijaus įtaka gali sukelti kliūčių versle ir konfliktus santykiuose. Todėl svarbius klausimus verčiau atidėkite antrai mėnesio pusei. Ką dar žada 2023 metų gegužės horoskopas Zodiako ženklams – skaitykite šiame horoskope.

2023 metų gegužės horoskopas Avinams

Avinams gegužę bus karšta, bet ne dėl to, kad artėja vasara, o dėl įvykių intensyvumo. Pokyčiai jūsų laukia beveik visose gyvenimo srityse ir norint tai išgyventi, reikės sukaupti atkaklumo.

Nepaisant ciklo, žvaigždės pataria protingai planuoti laiką: skirkite jį ne tik darbams, bet ir artimiesiems bei mylimam žmogui. Ir nepamirškite pailsėti, kad nenukristumėte finišo tiesiojoje.

2023 metų gegužės horoskopas Jaučiams

Jautis 2023-ųjų gegužę bus permainingos nuotaikos. Jūsų užgaidos darbe ir namuose gali būti nesuprastos, todėl geriausia nepulti iš vieno kraštutinumo į kitą.

Taip pat šį mėnesį galite tikėtis nedidelių nesklandumų, tačiau į juos reikia žiūrėti ramiai. Tačiau pyktis jums neįprastas, ir viskas iš tikrųjų nebus taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pradžių. Bėdos greitai praeis – liks tik malonūs darbai.

2023 metų gegužės horoskopas Dvyniams

Jūsų laukia daug dalykų visuose frontuose, tačiau viskas, kas nuveikta šį mėnesį, atneš labai gerų finansų ateityje. Taip pat yra tikimybė, kad turėsite naują pajamų šaltinį, ir galėsite įgyvendinti savo seną svajonę.

2023 metų gegužės horoskopas Vėžiams

Gegužę, kaip ir bet kurį kitą mėnesį, nepajudinama tik viena: ilgi apmąstymai. Tavo prigimtis yra nuolatos abejoti, ar elgiesi teisingai, ar ne. Dabar reikės veikti kuo greičiau. Kuo anksčiau „galvosite“, tuo daugiau naudos gausite ateityje.

Su artimaisiais gali kilti nesusipratimų ir net įtampa bendraujant. Jūsų galioje yra „susitramdyti“ ir užkirsti kelią rimtiems konfliktams.

Gegužės mėnesio horoskopas 2023

2023 metų gegužės horoskopas Liūtams

Pavasario pabaigoje Liūtai atsidurs tokioje situacijoje, kai dėmesys bus sutelktas ne į tave, o į tavo trūkumus. Bet tai nėra priežastis pulti į depresiją, o iš tiesų – ar reikia liūdėti? Juk „karališkasis“ Zodiako ženklas gali net ir neigiamus aspektus priimti oriai. Būkite tikri, kad aplinkiniai pamatys jūsų paslėptą potencialą.

Taip pat gegužę rasite keletą naujų pažinčių, bet būkite atsargūs.

2023 metų gegužės horoskopas Mergelėms

Išrankioms Mergelėms gegužę astrologai pataria susilpninti savo užsidegimą, kuris pradės stipriai reikštis. Bet kurioje situacijoje pasistenkite pažvelgti į tai kito žmogaus akimis, pervertinkite ir, ko gero, nenorėsite kelti skandalo. Tačiau jis tau nepadės – tik taika gali pasiekti tai, ko nori.

Taip pat gegužę neturėtumėte varginti tų, iš kurių tikitės pagalbos. Netolimoje ateityje jie taps jūsų atrama ir palaikymu, tačiau dabar jums reikia šiek tiek palaukti.

2023 metų gegužės horoskopas Svarstyklėms

Svarstyklės 2023-ųjų gegužę bus puikiai nusiteikusios. Svarbu, kad tai būtų taisyklė: niekas neturėtų sugadinti jūsų. Į neigiamas situacijas reikia žiūrėti kiek įmanoma švelniau ir neapsunkinti. Atminkite, kad viskas praeina – ir tai taip pat.

Tai pozityvus nusiteikimas ir šypsena veide padės jums darbe bei bendraujant su draugais ir artimaisiais. Būkite atlaidūs tiems, kurie jus laiko nerimtais – galbūt jie tiesiog jaudinasi dėl jūsų.

2023 metų gegužės horoskopas Skorpionams

Paskutinį pavasario mėnesį Skorpionai turės daug energijos ir entuziazmo. Viską ir visur gali padaryti laiku – tiek darbe, tiek asmeniniuose reikaluose. Tik tam reikės susiburti ir nešvaistyti laiko: pagerinti savo finansinę padėtį ir užmegzti santykius su artimaisiais.

Žvaigždėms patariama būti tolerantiškesnėms artimiesiems ir stebėti jūsų kalbą bei veiksmus, nes galite ką nors smarkiai įžeisti.

2023 metų gegužės horoskopas Šauliams

Šauliams gegužė bus susitikimų ir renginių mėnuo – laukia kvietimai į įvairiausias šventes. Jei jums patinka būti dėmesio centre, neignoruokite jų. Didelė tikimybė, kad būtent šiuose renginiuose bus užmegztos naujos dalykinės pažintys, kurios padės tolimesniuose darbuose.

2023 metų gegužės horoskopas Ožiaragiams

2023 metų gegužės pradžioje Ožiaragiai gali neturėti didelio optimizmo: kai kas iš pradžių klostysis ne taip, kaip planavote, tačiau pasiduoti nereikėtų. Atkaklumas ir ryžtas padės jums pasisekti tai ko norite.

Asmeniniuose santykiuose vienišiems Ožiaragiams žvaigždės pataria būti ne tokie rimtiems – parodykite savo emocijas, ir tai padės užkariauti jums patinkantį žmogų. Taip pat bus naudinga sukeisti darbą ir asmeninį gyvenimą: daugiau laiko skirti asmeniniam.

2023 metų gegužės horoskopas Vandeniams

Pavasario pabaigoje Vandenis norės pabūti vienas. Todėl kurį laiką galite dingti iš ten, kur jums trukdo. Žvaigždės pataria išnaudoti šį laikotarpį, kad į aplinką pažvelgtumėte iš šalies. Galbūt turėtumėte išvalyti savo erdvę nuo kai kurių žmonių.

Darbe būkite atsargūs su naujais projektais, tačiau nebijokite išeiti iš komforto zonos. Taip pasieksite sėkmės – tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.

2023 metų gegužės horoskopas Žuvims

Gegužės mėnesį Žuvų laukia emocingas ir sunkus laikotarpis. Turėtumėte kurį laiką apsivilkti „šarvus“, kad netyčia ištarta frazė jūsų kryptimi nesukeltų nusivylimo ar net depresijos.

Jei įmanoma, daugiau laiko praleiskite gamtoje ar leiskitės į kelionę – taip subalansuosite emocinį foną. Pereikite prie savo tikslų ir norų,  dėkite visas pastangas, kad juos pasiektumėte. Ir tada pavasario pabaiga džiugins maloniais įspūdžiais.

Išeiti iš AMP versijos