Kaip išvalyti orkaitę? Daugiau niekada nereikės vargti


Kaip išvalyti orkaitę natūraliomis priemonėmis

Po švenčių ar tiesiog dažnai gaminant maistą orkaitėje susikaupia riebalai ir maisto likučiai, kurie gali būti sunkiai išvalomi. Štai keletas būdų, kaip tai padaryti greitai ir efektyviai.

Soda ir actas

Tai vienas iš populiariausių ir efektyviausių būdų išvalyti orkaitę. Sumaišykite 2 šaukštus sodos su 1 stikline acto ir užtepkite ant orkaitės sienelių ir apačios. Palikite mišinį veikti 30-60 minučių, o tada nuvalykite drėgna šluoste.

Citrusiniai vaisiai

Citrusinių vaisių sultys taip pat gali padėti išvalyti orkaitę. Sumaišykite lygiomis dalimis citrinų, apelsinų ar greipfrutų sultis su vandeniu ir užtepkite ant orkaitės sienelių ir dugno. Palikite mišinį veikti 30-60 minučių, o tada nuvalykite drėgna šluoste.

Buitinė chemija

Jei orkaitė labai nešvari, gali prireikti specialios buitinės chemijos. Prieš naudodami chemikalus, būtinai perskaitykite naudojimo instrukcijas.

Patarimai

Kokį būdą pasirinkti?

Pasirinkite jums labiausiai tinkamą valymo būdą, atsižvelgdami į orkaitės nešvarumo lygį ir turimus ingredientus ar priemones. Jei orkaitė nėra labai nešvari, natūralios priemonės gali būti pakankamai efektyvios. Jei orkaitė labai nešvari, gali prireikti specialios buitinės chemijos.

Štai keletas patarimų, kurie padės išvalyti orkaitę efektyviau:

Laikydamiesi šių patarimų, galėsite išvalyti orkaitę greitai ir efektyviai, kad ji visada būtų švari ir higieniška.

Išeiti iš AMP versijos