Turinys
Kaip vos per 10 minučių sunokinti avokadą?
Visų pirmą avokadus geriausia nokinti namuose. Patikimiausias būdas – nusipirkti kietų avokadų ir sunokinti juos, pasitelkus stebuklingą metodą.
Jeigu labai mėgstate avokadus – nusipirkite jų daugiau, o nokinkite tiek kiek jums šiuo metu reikia.
Lėtesnis avokado nokinimas:
Įdėkite avokadą į popierinį maišelį su kokiu nors vaisiumi, kuris spartins nokimo procesą. Greičiausias būdas sunokinti avokadą – įdėti jį į popierinį maišelį su kitu vaisiumi, kuris išskirs etileno dujų, ir užrišti maišelį. Puikiai tiks obuoliai, bananai, bet yra ir kitų vaisių, kurie išskiria etileno dujų. Galite sudėti avokadus kartu su abrikosais, nektarinais, slyvomis, kriaušėmis, mangais, papajomis, melionais.
Ypač greitas avokado nokinimas – vos per 10 minučių:
Jis veiksmingas, jei viską atliksite teisingai. Ką daryti:
- įkaitinkite orkaitę iki 90 laipsnių,
- susukite avokadą į foliją ir padėkite ant kepimo skardos,
- pakaitinkite 10 minučių.
Štai, viskas – avokadas bus sunokęs.
Kaip patikrinti ar avokadas jau prisirpęs?
Geriausias būdas patikrinti, ar avokadas sunokęs – paspausti nykščiu. Turite jausti jo minkštimą.