Kaip pjaustyti ananasą: žingsnis po žingsnio instrukcijos


Kaip tinkamai supjaustyti ananasą

Tikriausiai visi žinome, kad valgyti šviežią ananasą kartais nelabai malonu, kai šis vaisius netinkamai supjaustytas. Ypač, kai tenka jo atsikąsti nuo didelio gabalo, o neilgai trukus lūpų kampučiuose pajuntame perštėjimą. Sužinokite, kaip tinkamai supjaustyti ananasą,

Žingsnis po žingsnio instrukcijos, kaip supjaustyti ananasą:

  1. Patikrinkite, ar sunokęs. Sunokusį ananasą išduos salsvas kvapas ir lengvai nuraškomi lapai.
  2. Nupjaukite ananaso viršūnę ir apačią.
  3. Supjaustykite ananasą išilgai į keturias dalis.
  4. Pašalinkite šerdį. Šerdį galima pašalinti peiliu arba sausainių formele.
  5. Supjaustykite ananasą gabalėliais. Ananasą galima supjaustyti kubeliais, trikampiais, griežinėliais ar kita forma.

Paprasti patarimai, kaip supjaustyti ananasą:

Vaizdo įrašas, kaip supjaustyti ananasą

Išeiti iš AMP versijos