Kalorijų skaičiavimo programos, padėsiančios numesti svorį


kaloriju skaiciavimas

Sumesti svorį, neišsižadant mėgstamų desertų – viskas įmanoma! Svorio metimo paslaptis slypi maiste ir kalorijų kiekyje, o ne kankinant save dietomis ir varginančiomis treniruotėmis. Viskas, ko jums reikia – apskaičiuoti dienos kalorijų kiekį.

YAZIO programėlė svorio metimui

 

yazio programele svorio metimui min
Šios programos pranašumas yra tas, kad nemokamos versijos visiškai pakanka, kad būtų galima atsikratyti perteklinio svorio.

Tai labai paprasta: prieš valgydami bet kokį produktą, suraskite jį sąraše (programoje yra didžiulė duomenų bazė) arba nuskaitykite ant pakuotės esantį brūkšninį kodą. Viskas! Programa jums parodys, kiek kalorijų jau suvalgėte ir kiek dar liko.

Be to, „YAZIO“ galite pridėti informacijos apie jūsų fizinį aktyvumą. Programa perskaičiuoja ir automatiškai padidina jūsų suvartojamų kalorijų kiekį.

 

FatSecret programėlė svorio metimui

 

„FatSecret“ gali padėti numesti, priaugti ar išlaikyti svorį, viskas priklauso nuo jūsų tikslo. Šioje programėlėje, kaip ir YAZIO yra visas skyrius, kuriame pateikiama informacija apie skirtingų produktų maistinę vertę, mėgstamus patiekalus kavinėse ir restoranuose!

Be to, programa rūpinasi naudotojais turinčiais prastą atmintį – jei pamiršote į savo dienoraštį įtraukti valgį, gausite priminimą.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos