34 tūkstančiai dolerių ir daugiau: už ką ir kam „TikTok“ moka tokius pinigus


Visi tinklaraštininkai svajoja išgarsėti ir užsidirbti pinigų kalbėdami ar rodydami savo pomėgius, tačiau kol kas nedaug kam pavyko savo svajonę paversti realybe. Tačiau socialinis tinklas „“ pristatė eksperimentą su turinio monetizavimu, kuris tinklaraštininkams gali atnešti papildomų pajamų.

Integruotos motyvacijos priemonės

Tiesioginės transliacijos – geriausias būdas užsidirbti pinigų socialiniame tinkle. Už vieną tiesioginę transliaciją galite gauti nuo 20 iki 300 dolerių ir net daugiau. Šio segmento rekordininkas yra australas Jakey Boehm, kuris ištransliavo savo svajonę ir iš to uždirbo 34 000 USD.

Kūrėjų fondas

Kūrėjų fondas yra vienas iš integruotų pajamų gavimo įrankių. Pinigus gauna tinklaraštininkai, kurių auditorija siekia 10 000 prenumeratorių ir jų turinys per mėnesį sulaukia bent 100 000 peržiūrų.

Mokėjimų dydis dabar yra 2-3 centai už tūkstantį peržiūrų. Tokiu būdu kūrėjai gali uždirbti nuo 9 iki 40 dolerių per dieną.

Pinigai ir TikTok

„TikTok Effect“ kūrėjo apdovanojimai

Vienu metu „TikTok“ į papildytos realybės efektų kūrėjų fondą investavo 6 mln.

Mokėjimai svyruoja nuo bazinio 700 USD iki 14 000 USD, bet tik už tuos įrašus, kurie buvo parodyti 500 000 kartų ir daugiau.

Iš to uždirbti gali tik 18-mečiai JAV, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Italijos, Ispanijos ir Vokietijos gyventojai.

Rėmimas ir reklama

Pajamos gali būti labai skirtingos – nuo ​​šimtų iki dešimčių tūkstančių dolerių. Viskas priklauso nuo tinklaraštininko populiarumo.

Pavyzdžiui, Aleksas Ojeda, pasiekęs 8 milijonų prenumeratorių ribą, už vieną vaizdo įrašą galėjo uždirbti iki 20 tūkst. Prekiniai ženklai taip pat gana dažnai moka kelis šimtus dolerių už įrašus apie savo gaminius.

Išeiti iš AMP versijos