5 patarimai, kaip pirmadienius padaryti malonesnius


Taip, sugrąžina mus prie darbo, streso ir kitų įsipareigojimų, kuriuos norėtume atidėti ir toliau mėgautis savaitgaliu. Jei jums nesiseka pirmadienį būti linksmam ir nusiteikusiam, galbūt šie patarimai pravers.

Suplanuokite pirmadienio vakarą penktadienio rytą

Užduočių sąrašo sudarymas dienos pabaigoje yra patikimas produktyvumo iššūkis tiems, kuriems sunku naktį išjungti smegenis. Penktadienį užsirašykite, ką turite padaryti, kad žinotumėte, ko tikėtis pirmadienį grįžus į darbą. Tai leis pamiršti įsipareigojimus ir pirmadienio rytą jausti mažiau streso.

Sekmadienio vakarą fiziškai pasidarbuokite

Nerimas dėl pirmadienio prasideda sekmadieniais. Galvojimai apie pirmadienį prasideda kiekvienos savaitės sekmadienį apie 16 val., todėl galite atitraukti dėmesį atlikdami lengvą mankštą. Ar tai joga, kvėpavimo pratimai, ar spintos valymas. Yra priežastis, dėl kurios tai veikia: pratimai gali padėti, kai jaučiate nerimą, ir tai dažnai yra veiksmingiau nei bandymas priversti save negalvoti apie rytojų.

Laimingo pirmadienio

Pažvelkite į poilsio galimybes sekmadienio vakarais

Sekmadienį stenkitės skirti laiko sau po 16 val. Gaminkite vakarienę, skaitykite knygą ar žiūrėkite filmą. Taip pat galite rašyti laiškus ar pasikalbėti su draugais telefonu. Toliau ilsėkitės ir mėgaukitės vienatve.

Pirmadienio rytą kelkitės anksti

Gali atrodyti, kad dėl to diena bus ne tokia maloni, tačiau atsikėlus 30 minučių anksčiau, pirmadienį galėsite atsipalaiduoti. Gali būti sunku, tačiau ryte turėsite daugiau laiko pabusti, suprasti orą už lango, išsivirti kavos ar tiesiog pažvelgti į socialinius tinklus gulėdami lovoje. Kai nereikia skubėti, smegenys prisitaiko prie pozityvaus mąstymo.

Pirmadienio rytą nusišypsok

Kartais, norėdami nudžiuginti save pirmadienį, galite pažiūrėti vaizdo įrašą apie linksmus gyvūnus. Juokas palengvina rytą, todėl tuo metu, kai turėsite bendrauti su žmonėmis, būsite šiek tiek atsipalaidavę ir malonesni. Jei juokingi gyvūnai jums netinka, sužinokite, kas jus daro laimingus. Būkite kūrybingi ir pažiūrėkite, ar yra šiek tiek žaismingo elemento, kuris suteiks jums malonumą pirmadienio rytą.

Išeiti iš AMP versijos