Labai vertingas patarimas, jeigu norite pagaminti skanius, gražiai atrodančius blynus. Ne kiekviena šeimininkė moka iškepti tokius lietinius. Dažnai susiduriama su tokiais sunkumais: blynai iškepa netolygiai, subyra tiesiai keptuvėje arba ištyžta. Tačiau teisingai panaudojus vieną svarbų ingredientą patiekalas visada išeis tobulas.
APIE KOKĮ INGREDIENTĄ KALBAMA?
Vienas iš svarbių blynų komponentų yra cukrus. Daugelis šeimininkių nenori šio produkto dėti į blynų pagrindą.
Su cukrumi persistengti tikrai negalima. Tačiau visiškai atsisakyti cukraus naudojimo taip pat neverta: be šio komponento blynai neįgis rausvos spalvos.
Ruošiant blynus reikia laikytis paprastos taisyklės: į vieną litrą tešlos reikia įdėti vieną šaukštą cukraus – nei daugiau, nei mažiau. Tokiu atveju patiekalas bus tobulas: skanus, auksinis, traškus ir nesudegęs.