Bevielis internetas: pranašumai, kuriais verta pasinaudoti


Bevielis internetas

Šiais laikais atveria itin dideles galimybes. Interneto dėka galima naudotis ir gauti įvairias paslaugas, dirbti, mokytis, bendrauti su bet kokiame pasaulio krašte gyvenančiais giminaičiais ar draugais. Tačiau šios galimybės gali būti dar didesnės ir suteikti dar daugiau laisvės pasirinkus ne bet kokį, o bevielį internetą. Galima drąsiai teigti, kad bevielis internetas yra sukurtas šiuolaikiniam, koja kojon su išmaniosiomis technologijomis žengiančiam žmogui. Tad jei esate atviri naujovėms, ieškote patogių bei praktiškų sprendimų, tuomet pranašumai, kuriuos suteikia bevielis internetas yra tai, kuo tiesiog privalote pasinaudoti.

Internetas Splius
Nuotrauka: Bevielis

Išplėsite naršymo galimybes

Nesuklysime pasakydami, kad naršymas internete dažnai įsivaizduojamas sėdint prie darbo stalo, įsitaisius priešais kompiuterio ekraną, o prie kompiuterio prijungti laidai leidžia naudotis interneto ryšiu. Tikriausiai sutiksite, kad tai truputį varžo, tiesa? Esate priklausomi tiek nuo laidų, tiek nuo tam tikros vietos. Norėtųsi išplėsti naršymo galimybes? Galbūt internetas jums reikalingas ne tik kompiuteryje, bet ir išmaniajame telefone ar planšetėje? Būtų išties puiku jei interneto ryšys jus pasiektų bet kurioje namų ar darbo vietoje?  Jei esate apsvarstę bent vieną iš šių klausimų, tuomet nedelskite ir išplėskite naršymo internete galimybes jau dabar. Užsukę į https://splius.lt/bevielis-internetas jūs galite užsisakyti bevielio interneto ryšį savo namams arba biurui. O geriausia tai, kad bevieliu internetu ir didesnėmis naršymo galimybėmis džiaugsitės labai greitai – pasirinkus norimą interneto planą ir įsigijus maršrutizatorių netrukus visose jūsų namų ar darbo vietose veiks visišką laisvę suteikiantis bevielis internetas. Naršysite, kur panorėję, iš tokio įrenginio, iš kokio panorėsite ir džiaugsitės priėmę šį sprendimą.

Dirbsite produktyviau ir laisviau

Taip jau yra, kad daugelis darbų be interneto ryšio būtų tiesiog neįmanomi. Internetas padeda bendrauti su klientais, priimti užsakymus, atsakinėti į elektroninius laiškus ir daugeliu kitų atveju. Išties šiais laikais yra net ir tokių darbo vietų, kurios egzistuoja tik internete. Tad jei jūsų darbas taip pat neįsivaizduojamas be interneto ryšio, tuomet tam, kad jis vyktų produktyviau ir laisviau jums bus reikalingas bevielis internetas.

Bevielio interneto tiekėjai https://splius.lt siūlo rinktis itin spartų bevielį internetą, kurio greitaveika Lietuvoje gali siekti net iki 15 Mbps, o tai reiškia, kad visus reikiamus darbus atliksite be trukdžių, strigimų ar kitų nesklandumų. Kalbant apie laisvę, bevielis internetas neįpareigos jūsų tam tikru laiku būti tam tikroje vietoje. Į gautą elektroninį laišką galėsite atsakyti ir šildydamiesi pietus, o internetinį užsakymą patvirtinti mėgaudamiesi kavos puodeliu.

Visada būsite ryšio zonoje

Reikėtų pažymėti, kad vienas didžiausių bevielio interneto pranašumų – tai, kad yra suteikiama privilegija turėti interneto ryšį ten, kur jūsų nepasiekia įprastinės interneto technologijos. Pasirinkus Splius bevielio interneto tiekėją būsite aprūpinti kokybišku ir sparčiu interneto ryšiu, kad ir kur gyventumėte – atokesnėje gyvenvietėje ar tolėliau už miesto. O tai reiškia, kad visuomet būsite ryšio zonoje, visuomet galėsite mėgautis interneto teikiamomis galimybėmis ir niekuomet nesuksite galvos dėl prasto interneto ryšio.

Išeiti iš AMP versijos