Obuolių traškučiai – puikus sveiko ir skanaus užkandžio variantas. Tokio užkandžio paruošimo procesas yra labai paprastas. Jums reikia minimalaus kiekio produktų. 3 obuoliams reikia paimti šaukštelį cinamono ir cukraus pudros.
Kaip pasigaminti obuolių traškučius?
- Pirmiausia nuplaukite vaisius ir supjaustykite juos labai plonais griežinėliais. Apibarstykite juos iš visų pusių cukraus ir cinamono mišiniu.
- Sudėkite juos vienu sluoksniu ant kepimo skardos.
- Kepkite skanėstus įkaitintoje orkaitėje (90 laipsnių). Po valandos riekeles apverskite ir kepkite dar pusantros valandos.
- Išjungę orkaitę neskubėkite išimti užkandžio. Leiskite obuoliams dar valandą pravėsti. Tokiu atveju skanėstas bus traškesnis.
- Geriausia šiuos obuolių traškučius laikyti kambario temperatūroje sandariame inde, bet ne ilgiau kaip septynias dienas.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi