Daugiau nei seksas! Štai kodėl jaunesni vyrai renkasi vyresnes moteris.

Seksas su jaunesniu vyru

Kai pamatome porą, kurioje yra dešimt ar daugiau metų vyresnė už vyrą, susimąstome, ką bendro turi ši pora. Tikriausiai iš karto į galvą ateina , nes moterų lytinis potraukis tam tikrame amžiuje padidėja, o vyrų – sumažėja. Tačiau jeigu pora daugiau laiko praleidžia kartu, gyvena kartu ar netgi planuoja ateitį?

Atsakymą į klausimą, kodėl jaunus vaikinus traukia vyresnės moterys, pateikė psichologai.

Vyras ir moteris

Vyrą traukia patirtis

Kai kurie jaunuoliai ieško išminties ir žinių, kurių dar neturėjo savo gyvenime. Kita vertus, moteris simbolizuoja būtent tokią išmintį, kuria ji gali dalytis su jaunesniu partneriu, taip pat ir sekso srityje. Savo ruožtu moterį gali traukti didelė jaunystės energija ar veržlumas.

Tai stiprina vyro ego

Kai jaunas gali pritraukti ar pamilti vyresnę moterį, tai daug ką pasako apie jo ego. Jis jaučiasi pasiekęs laimėjimą, jei vyresnei moteriai jis atrodo įdomus ne tik lovoje.

Tokie santykiai yra kuo “skaidresni”

Jaunesnius vyrus traukia vyresnių moterų skaidrumas. Jei jiems kyla klausimų, jie gauna atsakymus tiesiog klausdami. Su jaunesnėmis moterimis tai ne visada taip paprasta – reikia spėlioti ir domėtis, kodėl ji įsižeidė ir pan.

Tokios moterys yra emociškai stabilios

Vyrai nemėgsta jaunų, nepatyrusių merginų keliamos dramos. Su vyresne moterimi emocinių svyravimų tikimybė yra daug mažesnė. Tokie santykiai gali teikti pasitenkinimą ir būti be painiavos, o tai jaunus vyrus ramina ir traukia.

Vyresnio amžiaus moterys demonstruoja pasitikėjimą savimi

Tai, kaip ji kalba, klausosi ir vaikšto, kelia pasitikėjimą visose jos gyvenimo srityse. Ji nesistengia nieko įtikinti, nes tiki savimi ir savo gebėjimais. Ši savybė traukia įvairaus amžiaus vyrus.

Tokia moteris gali viską kontroliuoti

Patyrusių moterų ir jaunesnių vyrų santykiuose moteris dažnai perima kontrolę. Ji planuoja pasimatymus, nakvynes, keliones ir kitą veiklą. Ji taip pat nori retkarčiais pamaloninti vaikiną. Kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo amžiaus, gali būti šiek tiek palepintas.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos