Dalijamės aromatingo česnakinio sviesto receptu. Šis produktas suteiks sumuštiniams ar skrebučiams daug daugiau skonio, be to, jį labai lengva paruošti.
Česnakinis sviestas
Reikės:
- sviestas – 200 g.;
- ryšulėlis šviežių krapų;
- 4-5 skiltelės česnako;
- žiupsnelis druskos.
Kaip paruošti:
- Paimkite klasikinį sviestą ir padalykite jį į 2 lygias dalis. Vieną dalį ištirpinkite vandens vonelėje (arba mikrobangų krosnelėje), o kitą supjaustykite kubeliais.
- Nulupkite česnaką. Sudėkite skilteles į sietelį ir 20 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį.
- Po to česnaką susmulkinkite smulkintuvu. Sudėkite nuplautas ir džiovintas žoleles. Vėl sumaišykite.
- Tada į šią masę sudėkite sviesto kubelius. Galiausiai supilkite ištirpintą sviestą. Išmaišykite mišinį.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi