Geriausi namų technikos gamintojai: ką rinktis?


Sunku net suskaičiuoti, kiek daug skirtingos technikos turime savo namuose – dar sunkiau būtų įvardinti visus tokių įrenginių gamintojus. Visgi, kai kurios kompanijos tam tikromis savybėmis išsiskiria iš kitų: dažniausiai dėl patikimumo, aukštos kokybės ir unikalių sprendimų tokiems gamintojams pavyksta užimti lyderiaujančias pozicijas pasaulinėje rinkoje. Išskyrėme keletą namų techniką gaminančių kompanijų, kurias drąsiai būtų galima vadinti vienomis geriausių.

Samsung

Tai – neabejotinai vienas žymiausių prekinių ženklų, kurį galime išvysti tiek ant elektronikos įrenginių, tiek ir ant namų technikos. Gamintojų asortimente yra praktiškai viskas, ko reikia mūsų kasdienybei. Šios kompanijos produkcija dažnai vertinama kaip aukštesnės klasės – tai lėmė šiuolaikinių technologijų pritaikymas, didelės talpos ir vyraujančias tendencijas atitinkantys dizaino sprendimai. Jei nemėgstate ieškoti kompromisų, Samsung kompanija Jūsų lūkesčius turėtų viršyti su kaupu.

Liebherr

El. parduotuvėje Pigu.lt Liebherr šaldytuvai susilaukia daug pirkėjų dėmesio – būtent šaldymo įranga yra ta sritis, kurioje šie gamintojai užima lyderiaujančias pozicijas. Jų siūloma įranga yra energetiškai efektyvi, patikima ir moderni, tad priekaištų reikėtų gerai paieškoti. Be to, gamintojai siūlo įvairiems biudžetams pritaikytus prietaisus – tinkamų variantų jų asortimente surasite nepriklausomai nuo to, ar esate linkę pataupyti, ar svajojate apie išskirtines rinkos inovacijas.

Whirlpool

Ši kompanija kėsinasi užimti patikimiausios namų technikos gamintojos titulą – būtent taip dažniausiai apibūnami jos siūlomi prietaisai. Tiesa, gamintojai į tai įdėjo daug pastangų: jie nuolat atlieka įvairiausius mokslinius tyrimus ir kitais būdais investuoja į visų prietaisų kokybę. Jei vertinate paprastus, stilingus ir pagrindinėmis funkcijomis aprūpintus prietaisus, verta šios kompanijos asortimentą apžiūrėti iš arčiau.

Electrolux

Gamintojai turi labai paprastą tikslą – paversti mūsų gyvenimą kaip įmanoma paprastesniu ir patogesniu, sumažinant buities rūpesčius. Tam į pagalbą jie pasitelkia modernias, šiuolaikiškas technologijas ir daug dėmesio skiria kiekvieno produkto kokybei. Jų asortimentas yra itin platus ir pritaikytas įvairiausiems poreikiams. Pavyzdžiui, be įvairiausios buitinės technikos, čia galima išvysti ir elektrinius židinius.

Kokią buitinę techniką verta pasirinkti

Dyson

Ši kompanija išgarsėjo dėl efektyvių, plaukus puoselėjančių plaukų džiovintuvų, tačiau dabar ji puikiai žinoma ir dėl inovatyvių dulkių siurblių bei oro priežiūros įrenginių. Visus juos vienija modernūs, naujoviški sprendimai – būtent dėl jų gamintojams vos per tris dešimtmečius pavyko užkariauti pasaulinę rinką ir sėkmingai konkuruoti su tomis kompanijomis, kurios yra įkopusios į antrą šimtmetį. Vien jau dėl to norisi šia kompanija pasitikėti.

LG

Dažnai teigiama, kad tai – viena pagrindinių aukščiau aptartos Samsung kompanijos konkurenčių, tad neturėtų kilti klausimų dėl tokios namų technikos patikimumo. Nors ji nebus pati pigiausia, didesnes išlaidas atpirks patikimas veikimas, beprecedentė kokybė ir iki smulkmenų apgalvotas dizainas. Tačiau priklausomai nuo konkretaus produkto, galite tikėtis ir daugiau reikšmingų privalumų – ši kompanija tikrai neleis Jums nusivilti.

Makita

Nors šią kompaniją gerai pažįsta meistrai, gamintojai siūlo ir tokius prietaisus, kurie gali praversti buityje. Pavyzdžiui, el. parduotuvėje Pigu.lt Makita dulkių siurblys gali konkuruoti su kitais rinkos lyderiais. Gamintojai visiems įrenginiams kelia aukščiausius reikalavimus, todėl prieš paleisdami juos į rinką, kiekvieną produktą kruopščiai ištestuoja. Funkcionalumas, efektyvumas ir patikimumas yra tos savybės, kurioms skiriamas pats didžiausias dėmesys.

Pasirinkę bet kurios iš šių kompanijų produkciją, galėsite būti tikri dėl tokios technikos kokybės ir patikimumo. Tačiau turėkite omenyje, kad dėmesio vertų gamintojų yra ir daugiau, tad šansą galite suteikti ir ne tokioms žymioms bendrovėms.

Išeiti iš AMP versijos