„Google“ išleido naują „Android 13“ modifikaciją išmaniesiems telefonams


” nusprendė išleisti naują platformą išmaniesiems telefonams – “”. Tai užtikrina iki dvigubai greitesnį darbo mobiliuosiuose įrenginiuose greitį, tačiau tik esant silpnai techninei įrangai. Jei paprasta pilnavertė OS gali sulėtinti silpnus telefonus su mažu našumu, tai ši operacinė sistema veikia žaibiškai ir neužima daug vietos. Visa tai kūrėjams pavyko pasiekti sumažinus funkcionalumą, išjungus animaciją ir sumažinus foninių procesų, kurie kažkaip paveikia vartotojo patirtį, skaičių.

Android 13 Go

Kaip atrodo Android 13 GO versija

Naujoji operacinė sistema tikrai patiks vartotojams, nes ji ne tik puikiai atrodo, bet ir suteikia kitų privalumų. Operacinės sistemos dizainas vadinasi “Material You”, kuris palaiko dinamines spalvas. Vartotojams taip pat prieinamos užrakinimo ekrano ir greitųjų nustatymų meniu temos, taip pat kiti „Android 13“ privalumai. Naują operacinę sistemą jau visi gali atsisiųsti iš oficialios „Google“ svetainės, tačiau telefonų naudotojams teks palaukti, ne telefonų gamintojai turi paruošti šią naują operacinę sistemą konkretiems telefonų modeliams.

Naujoji operacinė sistema siūlo vartotojo patirtį, kuri yra tiesiog nuostabi dėl savybių rinkinio, todėl ji turi būti tiksliai įdiegta. Svarbu pažymėti, kad „Android 13 Go“ galite įdiegti telefone tik tuo atveju, jei jame yra 2 GB RAM. Turėdami mažesnį RAM kiekį, negalėsite naudotis nauja platforma, nes ji nesuderinama su tokia technine įranga. Tikimasi, kad pirmosios pritaikytos programinės aparatinės įrangos, paremtos naująja OS, pasirodys spalio pabaigoje, o daugelio modelių savininkai galės jas atsisiųsti ir įdiegti į savo telefonus. Perjungę į panašią platformą naudodami „Go“ konsolę, galite suteikti senam mobiliajam įrenginiui antrą gyvenimą, todėl jis veiks dvigubai greičiau nei naudojant įprastą „Android“ operacinės sistemos versiją.

Išeiti iš AMP versijos