Gydytojai įvardijo gėrimą, gerinantį kepenų veiklą


Daržovės gerina kepenų veiklą

Padidinus tulžies sekreciją, lengviau virškinamas riebus maistas, taip pat sumažėja virškinimo sutrikimų simptomai. Artišokų lapų sultys skatina svorio metimą ir yra puikus vaistas cholesterolio kiekiui mažinti bei kepenų veiklai gerinti.

Puikus gėrimas, kuris gerina kepenų veiklą

Gėrimas, pagamintas iš artišokų lapų ekstrakto, dažniausiai naudojamas kaip vaistas nuo kepenų problemų. Dėl savo savybių jis mažina cholesterolio kiekį ir skatina kepenų ląstelių atsinaujinimą. Tačiau jo naudojimas yra platus ir gali būti panaudotas kitoms ligoms gydyti.

Artišokų lapų sulčių poveikis

Norint patirti naudingąsias artišokų sulčių savybes, reikia jas gerti kiekvieną dieną. Paruošto naudoti lapų ekstrakto galite rasti vaistinėse ir sveiko maisto parduotuvėse. Atsižvelgiant į gamintojo pateiktą informaciją, rekomenduojama gerti po 25 ml po valgio du kartus per dieną.

Prieš kiekvieną naudojimą buteliuką gerai suplakite, kad susimaišytų natūralios nuosėdos iš dugno. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Taip pat svarbu šias sultis laikyti šaldytuve ir išgerti per 21 dieną.

Išeiti iš AMP versijos