„Hyundai“ pristato naująjį „Ioniq 6“: visos debiutinės funkcijos


Pietų Korėjos prekės ženklas „Hyundai“ ruošiasi atverti savo naujo elektrinio sedano „Ioniq 6 2023“ užsakymų knygas. Debiutinės ribotos versijos „First Edition“ automobilis Europos rinkoje pasirodys kitų metų pavasarį. Kiti modeliai modeliai pasirodys 2023 metų lapkritį.

Hyundai Ioniq 6

Ioniq 6 automobilis

Naujasis „Ioniq 6“ vidaus rinkoje jau buvo parduodamas keletą mėnesių. Gamintojas surinko daugybę užsakymų. Dabar atėjo eilė komerciniam debiutui Europoje. Kaip pranešė „Hyundai“ kompanijos atstovai, specialios ribotos serijos „First Edition“ bus pagaminta 2500 vienetų. Iš pradžių naujasis modelis pasieks Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Norvegijos ir Nyderlandų rinkas. Automobilių užsakymas prasideda lapkričio 9 d.

Specialiosios versijos modelis išsiskirs unikalia kėbulo spalva ir matinės juodos spalvos 20 colių lengvojo lydinio ratlankiais. Jie suteikia automobiliui sportiškesnę išvaizdą. Be to, galinio vaizdo veidrodžių korpusai, šoninės juostos gavo originalų papuošimą, dėl kurio „Ioniq 6“ yra elegantiškesnis ir rafinuotesnis. Kūrėjas taip pat patamsino „Hyundai“ logotipus priekyje ir gale. Automobilio viduje bus sumontuotas didžiulis ekranas, kuriame derinamas prietaisų skydelio ir multimedijos komplekso funkcionalumas. „First Edition“ modifikacijos automobiliuose sėdynės bus aptrauktos oda ir audiniu su pilkai languotu raštu.

Sedanas bus komplektuojamas su dviem elektros varikliais, kurių maksimali galia sieks 325 arklio galias. Tikimasi, kad su jais bus suporuotas 77,4 kWh talpos ličio jonų akumuliatorius. Korėjietiškas modelis taip pat turi visų varančiųjų ratų sistemą. Maksimalus automobilio atstumas – 519 km. Dėl greito įkrovimo sistemos akumuliatorių iki 80% galėsite užpildyti vos per 15 minučių.

Išeiti iš AMP versijos