Įmeskite graikinius riešutus į verdantį vandenį: būsite nustebinti rezultatu


Graikinių riešutų lukštenimas paprastai užtrunka gan ilgai. Visa problema yra kietame kiaute. Tačiau yra būdas, kuris padės greitai nuvalyti lukštus ir pagaminti sveiką ir sotų užkandį arba tiesiog juos valgyti vienus.

Kaip greitai išlukštenti graikinius riešutus?

Graikinių riešutų lukštai

Pirmiausia reikia paruošti riešutus. Jie turėtų būti su apvalkalu. Taip pat reikėtų pasiimti puodą su vandeniu. Kai tik vanduo užvirs, į jį galite supilti riešutus. Vaisius reikia virti apie keturias minutes.

Po to juos reikia atsargiai išimti kiaurasamčiu. Kai tik jie šiek tiek išdžiūsta, galite lengvai juos padalinti pusiau. Šiuo atveju papildomų įrankių nebereikia, užtenka paimti du riešutus ir suspausti juos delne.

Dėl to graikinius riešutus nuvalyti bus greita ir paprasta, nes po tokio apdorojimo lukštas taps daug minkštesnis.

Išeiti iš AMP versijos