Internete pasirodė pirmieji „Galaxy S24 Ultra“ vaizdai: kas pasikeis?


Tikimasi, kad būsimas flagmanas “Galaxy S24 Ultra” turės viena kamera mažiau nei jo pirmtakas, liks tik trys kameros. „Wccftech“ žurnalistai parodė, kaip gali atrodyti toks išmanusis telefonas.

Vienos „Galaxy S24 Ultra“ kameros pašalinimas greičiausiai pakeis galinio skydelio dizainą, tačiau apskritai jis atrodys panašiai kaip „Galaxy S23 Ultra“.

Naujasis įrenginys vartotojams pasiūlys pagrindinę kamerą su kintama diafragma, itin plataus kampo jutiklį ir teleobjektyvą su kintamu optiniu priartinimu nuo 3x iki 10x. Šaltinis pažymi, kad „Samsung“ nusprendė pasikliauti vien programine įranga, kad optimizuotų fotografavimo kokybę.

Galaxy S24 Ultra koncepcija

„Galaxy S23 Ultra“ šiuo metu laikomas geriausiu „Samsung“ telefonu su kamera su keturiomis galinėmis kameromis, galinčiomis įrašyti 4K vaizdo įrašą iki 60 kadrų per sekundę greičiu. Du iš šių fotoaparatų yra teleobjektyvai, užtikrinantys geriausią priartinimą, palyginti su konkuruojančiais kitų įmonių telefonais.

Taip pat sklido gandai, kad „Samsung“ ruošiasi grįžti prie savo procesorių naudojimo „Galaxy S24“ linijoje. Testuose vis dar skelbiamas „Exynos 2400“ aplenkia „Snapdragon 8 Gen 3“ ir vienodomis sąlygomis konkuruoja su „A16 Bionic“.

Jau anksčiau tapo žinoma, kad „Samsung“ vieną iš flagmanų modelių lustų perkelia į savo nebrangius išmaniuosius telefonus – tačiau vartotojams tai nėra gera žinia. Nuo šiol pigių prekės ženklo prietaisų rinkinyje nebus įkroviklio.

Išeiti iš AMP versijos