Ką daryti, jei graikinių riešutų branduoliai pasidarė kartūs


Graikinių riešutų lukštai

turi daugybe maistingų ir naudingų elementų, kurie teigiamai veikia sveikatą. Tačiau būna, kad po apvalkalu gali pasislėpti kartaus skonio branduoliai. Paprastai tai visada nuvilia.

Tačiau neturėtumėte per anksti nusiminti, nes yra būdų, kaip atsikratyti kartumo. Prieš tai tereikia patikrinti, ar produktas nesugedo ir ar jį dar galima valgyti.

PIRMAS VARIANTAS

Išvalytus riešutus reikia kelis kartus nuplauti šiltu arba šaltu vandeniu. Tada turėtų nusilupti juos dengianti ir skoniui kartumo suteikianti plėvelė.

ANTRAS VARIANTAS

Riešutus galima mirkyti verdančiame vandenyje 30 minučių. Tai taip pat išgelbės situaciją.

TREČIAS VARIANTAS

Greičiausias būdas išspręsti problemą – riešutus pakepinti įkaitintoje ir sausoje keptuvėje. Aromatas taps daug kartų ryškesnis, o skonis įdomesnis.

Išeiti iš AMP versijos