Labai lengva pasigaminti skanią ir minkštą mėsą, jei naudojate vieną triuką. Rekomenduojama paruošti tirpalą ir pamirkyti jame mėsą.
Kilogramui mėsos paimkite litrą švaraus ir šalto geriamojo vandens ir į jį įberkite tris valgomuosius šaukštus druskos. Jei norite, kad patiekalas būtų aromatingesnis, į vandenį galite įberti gvazdikėlių ar kitų prieskonių.
Palikite mėsą šiame mišinyje dvi valandas. Patartina produktą laikyti šaldytuve.
Tuo metu galite pradėti ruošti paprastą marinatą, kuriame kepsite mėsą. Jis labai paprastai paruošiamas iš 30 ml sojų padažo, šaukšto garstyčių ir šaukštelio maltų pipirų. Dėl spalvos rekomenduojama įdėti šiek tiek saldžiosios paprikos.
Tada popieriniu rankšluosčiu pašalinkite nuo mėsos drėgmės perteklių ir mėsą sudėkite ant folijos. Tada iš visų pusių mėsą patepkite marinatu.
Po to suvyniokite keliais sluoksniais ir padėkite į šaldytuvą per naktį. Ryte produktas bus paruoštas kepimui. Iškepta mėsa gausis minkšta, aromatinga ir skani.