Kaip greitai išdžiovinti rūbus po skalbimo rudenį: patarimai ir gudrybės


Vasarą ką tik išskalbti ir lauke padžiauti greitai išdžiūsta, tačiau ką daryti, jei lauke jau šalta ir drėgna, o butuose dar neįjungtas šildymas? Dalijamės paprastais, bet efektyviais patarimais, kaip greitai išdžiovinti rūbus rudenį.

Greitas rūbų džiovinimas rudenį

Rūbų džiovinimas namuose

1 būdas: plaukų džiovintuvas

Norėdami greitai išdžiovinti šlapius rūbus, naudokite įprastą plaukų džiovintuvą. Jie gali išdžiovinti bet kokį audinį. Taikant šį metodą, svarbu imtis atsargumo priemonių: negalima naudoti maksimalios temperatūros ir laikyti prietaisą arti rūbo (atstumas turi būti ne mažesnis kaip 30 cm). Šio metodo trūkumas yra tas, kad reikia nuolatinio jūsų buvimo: reikia laikyti džiovintuvą rankoje ir nukreipti šilto oro srovę į drėgnas audinio vietas.

2 būdas: ventiliatorius-šildytuvas

Šis metodas yra puiki alternatyva ankstesniam. Norėdami išdžiovinti skalbinius su šildytuvu, išlyginkite šlapią rūbą ir padėkite jį prieš įjungtą ventiliatorių. Pūtimo temperatūra turi būti vidutinė, o rūbas turi būti tinkamu atstumu.

3 būdas: orkaitė

Orkaitė puikiai išdžiovins drabužius. Įjunkite orkaitę, atidarykite dureles ir priešais ją pastatykite kėdę. Ant kėdės pakabinkite ką nors, kas turi greitai išdžiūti. Šis metodas reikalauja nuolatinio buvimo namuose ir ypatingo dėmesio, kad būtų išvengta gaisro.

4 būdas: mikrobangų krosnelė

Šiuo metodu galima džiovinti smulkius daiktus, išskyrus vilnonius audinius ir rūbus su metalinėmis detalėmis. Įdėkite audinį į mikrobangų krosnelę ir nustatykite laikmatį 30 sekundžių. Tada patikrinkite drėgmės laipsnį. Jei reikia, pakartokite.

5 būdas: lygintuvas

Naudodami šį metodą ne tik išdžiovinsite skalbinius, bet ir suteiksite jiems tvarkingą išvaizdą. Padėkite šlapią rūbą ant lyginimo lentos ir išlyginkite iš abiejų pusių nenaudodami garų funkcijos. Pakabinkite gaminį kambaryje 10-15 minučių, tada pakartokite procedūrą su lygintuvu. Šis metodas nerekomenduojamas švelniems audiniams džiovinti.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos