Kaip iš akių spalvos nustatyti žmogaus charakterį?


Akiu spalva

Nuo seno tikima, kad akys yra sielos veidrodis, nes jos gali įžvelgti melą, suprasti tikruosius žmogaus ketinimus ir pan. Tačiau psichologai sako, kad taip pat gali turėti įtakos jas nešiojančio žmogaus asmenybei.

Žmogaus charakteris pagal akių spalvą

Išvardijami dažniausiai pasitaikančių akių atspalviai: mėlyną, žydrą, žalią, rudą, juodą, pilką, pilkai mėlyną ir pilkai žalią. Pasirodo, kad kiekviena asmenybė turi unikalių bruožų.

Mėlynos spalvos akys

Mėlynų akių turėtojai yra linkę būti pernelyg emocionalūs, kūrybingi ir linkę į nuotaikų kaitą. Jie dažnai apgaudinėja, isterikuoja ir patiria pykčio priepuolius. Tačiau, nepaisant visų jų trūkumų, mėlynakiai žmonės turi neįkainojamą dovaną – natūralų žavesį.

Melynos akys

Juodos spalvos akys

Žmonės juodomis akimis yra tikri lyderiai. Jie yra charizmatiški, orientuoti į tikslą ir gali pasiekti didelių tikslų. Neigiami : pykčio priepuoliai, avantiūristiškumas, idėjų fiksavimas ir užsispyrimas.

Žalios arba žalsvos akys

Žalių akių žmonės paprastai yra populiarūs tarp priešingos lyties atstovų. Dėl savo polinkio į perfekcionizmą jie vienodai lengvai atlieka ir kūrybines, ir kasdienes užduotis.

Žydros akys

Žydros akys pasižymi unikalia asmenybe, retai sutinkama gamtoje. Jų , kaip ir rainelės spalva, taip pat yra neįprastas. Tačiau žydraakiai žmonės yra linkę į aroganciją.

Pilkai žalios

Tokie žmonės sugeba užsibrėžti tikslus ir jų siekti, nepaisant visų nesėkmių, tačiau jie yra gana jautrūs ir emocionalūs, todėl dažnai sprendimus priima ne galva, o širdimi. Jie yra intuityvūs ir empatiški.

Rudos akys

Rudų akių žmonės paprastai mėgsta būti dėmesio centre ir daug bendrauja. Jie apdovanoti humoro jausmu ir linksmumu, tačiau dažnai būna kaprizingi ir greitai atstumia tuos, kurie juos įsimyli.

Mėlynai pilkos

Mėlynai pilkų akių žmonės iš prigimties yra šiauriečiai. Jiems nelengva pasiduoti emocijoms, nes šie žmonės visose kritinėse situacijose stengiasi išlikti ramūs ir racionalūs.

Pilko atspalvio akys

Pilkos akys be kitų atspalvių priemaišų pasitaiko retai. Jie yra protingi, subalansuoti, kantrūs ir darbštūs. Tokiais žmonėmis visada galima pasikliauti, todėl jie linkę būti ištikimi savo partneriui.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos