Kaip išsirinkti tinkančius auskarus?


Auskarai

Auskarai

– mažas, bet efektingas moteriškas ginklas, kartais leidžiantis vienu galvos linktelėjimu pelnyti ir žavaus vaikino žvilgsnį, ir piktos konkurentės pavydą. Nori išmėginti jų galią? Rinkis atsakingai! Auskarai gali žaviai pabrėžti tavo akių spalvą, odos toną, nukreipti dėmesį nuo veido netobulumų arba tiesiog perteikti tavo nuotaiką. Sužinok daugiau!

Auskarai vakarui

Idealiai tiks ilgi, stambūs auskarai, puošti brangiaisiais ar pusbrangiais akmenimis. Galima rinktis ir bižuteriją – tiesa, geriau būtų brangesni dirbiniai. Vakariniai auskarai suteiks tavo aprangai prabangos, žvilgės ir spindės dirbtinėje šviesoje. Dieną tokie auskarai visai netinka, atrodo neskoningai. Taip pat vakarui puikiai tiks auksiniai auskarai su deimantais.

Auskarai pagal veido formą

Pirmiausiai reikėtų tiksliai nusistatyti, kokia tavo veido forma, o tuomet ir įsigyti papuošalą bus lengviau. Jei veidas platus, o skruostikauliai ryškūs, dailiausiai atrodys ilgi ir siauri auskarai. Jei vis dėlto, veidas siauras ir ištemptas, jį vizualiai paplatins apvalūs, masyvūs auskarai. Na, o kuomet veidas ovalus, labiausiai nepageidaujamas pasirinkimas – žiedo formos auskarai. Tiesa, prie ovalaus veido idealiai tiks ir lenkti, raityti auskarai. O griežtų geometrinių formų turėtum vengti. Pastarosios labiau tiks trikampio formos veidui.

Tuo tarpu kvadratinio veido linijas sušvelnintų apvalūs auskarai. Tiks ir stačiakampiai – tik jokiu būdu ne kvadratiniai. Gvazdiko formos auskarai – karuliai ant ilgos juostelės – tinka prie įvairios formos veidų. Svarbiausias principas: „galvutė“ neturėtų būti didesnė už ausies spenelį.

Auskarai pagal veido odą

Taip pat auskarus galite rinktis pagal savo veido atspalvį. Sidabriniai auskarai tinka rožinį ar melsvą odos pustonį turinčioms moterims, o gelsvų ar persikinių pustonių odos savininkės gražiau prisiderins auksinius ar varinio atspalvio auskarus.

Auskarai pagal akių spalvą

Spalvotų auskarų detalių tonai turėtų derėti prie tavo akių spalvos. Mėlynakėms tiks avantiūrinas, o rudaakėms – violetinis ametistas. Prie šviesiai pilkšvų ir žydrų akių netiks turkis – greta intensyvios jo spalvos akys atrodys pernelyg blyškios.

Išeiti iš AMP versijos