Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
2023-03-20 | 15:51
13 °c
Vilnius
6 ° An
7 ° Tr
9 ° Kt
9 ° Pn
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Patarimai

Kaip laikyti kopūstus žiemą, kad jie ilgai negestų

Metodas, kurio dėka kopūstai ilgai išliks švieži, skanūs ir traškūs.

Mindaugas Bružas
2022-09-24, 11:07
Patarimai
A A
Kopūstai

Sodininkams kyla klausimas: kaip laikyti kopūstus žiemą, kad jie nesugestų? Žemiau rasite atsakymą, kurio dėka kopūstai ilgai išliks šviežūs, skanūs ir traškūs.

Šviežūs kopūstai visą žiemą

Norint išlaikyti kopūstus nesugedusius, prieš pirmąsias rudens šalnas reikia nupjauti galvas.

Vieni pašalina žalius lapus, o kiti palieka juos buvusioje vietoje – tai neturi įtakos daržovės galiojimo laikui. Taip pat ir su kopūstų galvomis: galima nupjauti iki galo, arba palikti 2-3 cm.

Svarbiausia apžiūrėti derlių, nes daržovės su puvimo požymiais ir vabzdžių paliktais pėdsakais neišsilaikys ilgai.

Kopūsto galva turi būti įdėta į maišelį galva į viršų ir tvirtai surišta virve ar špagatu, o maišelyje turi būti pradurtos apie 4-5 skylutes, kad daržovė galėtų kvėpuoti. Reikėtų palikti kilpą, už kurios vėliau kopūstą pakabinsite rūsyje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 2 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: Augalaidaržovėspatarimai

Panašus straipsniai

Svogūnų kepimas keptuvėje
Maistas / Gėrimai

Virtuvinis triukas prieš kepant svogūnus, kad daržovė taptų auksinė ir nesudegtų

2023-03-20
Vištų kiaušiniai
Maistas / Gėrimai

Ką daryti, jei kyla abejonių dėl kiaušinių šviežumo: paprastas patikrinimas

2023-03-20
Senos nuotraukos
Patarimai

Kaip išsaugoti senas nuotraukas: originalus būdas

2023-03-20
Avokado užšaldymas
Maistas / Gėrimai

Kaip užšaldyti avokadą ir kodėl to reikia?

2023-03-19
Rodyti daugiau

© 2022 Visos teisės saugomos. Kopijuoti be raštiško sutikimo draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai

© 2022 Visos teisės saugomos. Kopijuoti be raštiško sutikimo draudžiama.

Eiti į mobilią versiją