Kaip nesugadinti bulvių košės skonio: 3 dažnos gaminimo klaidos


Bulvių košė

Bulvių košė yra skanus ir universalus patiekalas, todėl bet kuri šeimininkė turėtų sugebėti tinkamai paruošti šį garnyrą. Jei atsikratysite dažnų klaidų, patiekalo kokybė jus visada džiugins.

KOKIE YRA TRYS PAGRINDINIAI TRŪKUMAI?

ILGAI LAUKTI

Kad bulvių košė būtų švelni ir puri, reikia dirbti su karštomis bulvėmis. Jei atvės, tai gali neigiamai paveikti garnyro tekstūrą. Todėl tyrę pradėkite ruošti beveik iš karto nupylę karštą vandenį po virimo.

PIENO TEMPERATŪRA

Nereikėtų stengtis skanios tyrelės ruošti naudojant šaltą pieną – ši klaida patiekalą tiesiog sugadins. Todėl pieną iš šaldytuvo reikia išimti iš anksto.

DARBO SUPAPRASTINIMAS

Daugeliui žmonių mintis sutrumpinti laiką, praleistą virtuvėje, vilioja. Todėl išpopuliarėjo tokie dalykėliai kaip maišytuvai ir “blenderiai”. Tačiau neturėtumėte jų naudoti dirbdami su bulvėmis, kitaip garnyras bus sugadintas.

Išeiti iš AMP versijos