Kaip numesti svorį be dietų ir sporto?


kaip numesti svori be dietu ir sporto

Daugelis nori sulieknėti ir numesti svorį, bet neturi laiko ir noro laikytis dietų bei lankyti sporto klubą. Pateikiame 5 paprastus būdus, kurie gali padėti greitai sulieknėti. Jie ne tik lengvai padės sudeginti kalorijas, bet ir sumažins jų suvartojimą.

Svorio metimas su gimnastikos kamuoliu

Fitneso kamuolys min

Įprastą kėdę galima pakeisti gimnastikos kamuoliu. Siekdamas išlaikyti pusiausvyrą, žmogus turės įtempti kojų ir sėdmenų raumenis. Sėdint ant kamuolio sudeginama apie 250 kalorijų.

Kramtomosios gumos vartojimas

Dažnai daugelis žmonių valgo ne todėl, kad jaučiasi alkani, o todėl, kad nori valgyti ką nors skanaus. Kai tik užklumpa šis jausmas, turėtumėte išbandyti kramtomąją gumą. Ji sumažins jūsų apetitą. Daugelis žmonių taip pat rekomenduoja kramtyti gumą po gausaus valgio. Jūs nebenorėsite suvalgyti ką nors saldaus po sočių valgių.

Prieskonių naudojimas

Prieskoniai ne tik padeda pagerinti patiekalų skonį, bet ir degina kalorijas. Prieskoniai pagreitina medžiagų apykaitą. Tyrimai parodė, kad su prieskoniais pagamintas maistas gali sudeginti nemažai kalorijų.

Poilsis

Nors tai priešinga negu , bet tyrimai parodė, kad dažnai stresą patiriantys žmonės suvartoja 100 kalorijų daugiau nei tie, kurie gali atsipalaiduoti.

Vaikščiojimas

Šis procesas labai naudingas sveikatai. Kiekvieną dieną vaikščiodami 20 minučių, galite padidinti žmogaus ištvermę ir sumažinti ant kūno susikaupusius riebalus. Užuot važiavus į parduotuvę automobiliu, geriau nueikite. Tas pats principas galioja su liftu: žmogus gali lipti laiptais aukštyn ir žemyn.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos