Kaip nuvalyti maišytuvus vonioje ir virtuvėje, kad jie spindėtų?: 3 rekomenduojami būdai


Jei išmoksite tinkamai prižiūrėti maišytuvą, santechnika tarnaus daugelį metų ir atrodys tobulai. Kokybišką rezultatą gali parodyti ne tik buitinė chemija, bet ir liaudiškos priemonės.

3 maišytuvo valymo būdai, kurie tikrai padės

Kaip valyti maišytuvą

Citrina

Šis metodas idealiai tinka valymui: jei reguliariai plaunate maišytuvą, jis yra gana normalios būklės. Citrina padės pašalinti visas apnašas ir nešvarumus.

Turite paimti citrusinių vaisių gabalėlį ir patepti maišytuvus, tada palaukti dešimt minučių. Naudodami kempinę, nuvalykite maišytuvą ir nuplaukite citrinos sultis vandeniu. Belieka tik nuvalyti maišytuvą švaria, sausa šluoste.

Folija

Šis metodas yra neįtikėtinai paprastas ir efektyvus. Turite paimti kepimo folijos ir tiesiog ją naudoti maišytuvui poliruoti. Nustebsite, koks efektyvus šis metodas: vos per porą minučių maišytuvas atrodys kaip naujas.

Actas

Šis metodas naudojamas tais atvejais, kai maišytuvas atrodo labai netvarkingas. Turite paimti popierinį rankšluostį, suvilgyti jį įprastu actu ir padėti ant maišytuvo paviršiaus. Rankšluostį reikia padėti taip, kad jis uždengtų visas užterštas vietas.

Ant viršaus galima užpilti dar šiek tiek acto. Po 60 minučių galite pradėti plauti maišytuvą.

Išeiti iš AMP versijos