Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
2023-02-07 | 10:03
-1 °c
Vilnius
-2 ° Tr
-2 ° Kt
-1 ° Pn
0 ° Št
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą „Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą „Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Kaip padaryti, kad kietas mėsos gabalas taptų sultingas ir švelnus: paprastas ingredientas

Mindaugas Bružas
2022-12-23, 09:48
Maistas / Gėrimai
A A
0
Mėsos gabalas

Dažnai atsitinka, kad išoriškai patrauklus mėsos gabalas, pirktas parduotuvėje, pasirodo kietas. Žinoma, tokio gaminio nereikėtų išmesti. Nepriklausomai nuo to, ką ketinate daryti – kepti, virti ar gaminti kotletus.

Kaip suminkštinti mėsą namuose?

Taigi, jei jūsų rankose yra senos vištienos, jautienos ar kiaulienos gabalas, kurio storis yra 2-3 cm, jį tolygiai apibarstykite soda ir palikite šaldytuve porai valandų, o po to nuplaukite ir galėsite kepti, virti įprastai.

Jei ruošiatės ruošti šašlyką šventiniam stalui – nesvarbu, ar ant žarijų, ar orkaitėje – dvi valandas pamirkykite mėsą tirpale, susidedančiame iš litro mineralinio vandens ir šaukštelio sodos. Praėjus nurodytam laikui, sprandinę reikia nuplauti, šiek tiek išdžiovinti.

Pabaigai keli žodžiai apie kotletus – jei norite, kad patiekalas būtų sultingesnis, minkštesnis ir patrauklesnis, į faršą įberkite tos pačios sodos. Ketvirtis arbatinio šaukštelio sodos 800 g maltos mėsos, po to faršas turi būti padėtas pasimarinuoti 20 minučių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 2.5 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: maistasMėsaPatariami
Buvęs straipsnis

Kaip per 5 minutes patikrinti sviesto natūralumą: paprastas būdas

Kitas straipsnis

Kaip atskirti tikrą sūrį nuo sūrio gaminio: pasinaudokite šiais patarimais

Skaitykite panašius straipsnius

Geriausias maistas pusryčiams - kiaušinis
Maistas / Gėrimai

Trys naudingiausi maisto produktai pusryčiams: ką pataria mitybos specialistė

2023-02-05
Valgymas prie televizoriaus
Maistas / Gėrimai

Maistas + televizorius = antsvoris: kodėl žiūrėdami televizorių mes valgome daugiau

2023-02-05
Kiek cukraus yra vaisiuose
Maistas / Gėrimai

Kuriuose vaisiuose yra mažiausiai cukraus: štai sąrašas

2023-02-05
Kava ir kofeinas
Maistas / Gėrimai

Be kavos: kas atsitiks su kūnu, jei vienam mėnesiui atsisakysite šio populiaraus gėrimo?

2023-02-04
Rodyti daugiau
Kitas straipsnis
Tikras sūris

Kaip atskirti tikrą sūrį nuo sūrio gaminio: pasinaudokite šiais patarimais

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
  • Paieška
Susisiekite redakcija@kaipkada.lt

© 2022 Visos teisės saugomos. Kopijuoti be raštiško sutikimo draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą „Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai

© 2022 Visos teisės saugomos. Kopijuoti be raštiško sutikimo draudžiama.

Eiti į mobilią versiją