Kaip pasidaryti / pasigaminti nykštuką iš eglės šakų? Puiki kalėdinė dekoracija


Nykstukas is egles saku

Kalėdiniai nykštukai iš eglės šakų – tai puiki idėja, kaip papuošti savo namus šventiniu laikotarpiu. Jie yra ne tik mieli ir dekoratyvūs, bet ir turi savo istoriją ir tradicijas.

Skandinavijos šalyse nykštukai yra žinomi kaip „nisse“ ir laikomi namų globėjais. Tikėta, kad jie saugo namus nuo žalos ir pavojų. Nykštukai dažnai vaizduojami su kepurėmis ir barzdomis, o jie dažnai laikomi ir su dovanomis.

Šiandien kalėdiniai nykštukai yra populiarūs visame pasaulyje. Jie gali būti įvairių dydžių ir formų, o juos galima pagaminti iš įvairių medžiagų.

Nykstukai is egliu saku istorija

Nykštuko (iš eglės šakų) istorija

Pradėsime nuo mažos istorijos. Skandinavijos šalyse šios mažos mitologinės būtybės yra žinomos kaip „nisse“. Žmonės tikėjo, kad nykštukai saugo namus nuo žalos ir pavojų. Kadangi nykštukai nykūs, jie slepiasi po gaubtais ir taip tampa nematomi. Taigi, prietaringi ar ne, kalėdiniai nykštukai tapo nepamainoma šventinės dekoracijos dalimi. Štai kodėl mes pateikiame jums pamoką ir paprastus patarimus, kaip padaryti šiuos nykštukus iš eglės šakų. Jie gali būti įvairių dydžių ir atrodyti labai gražiai.

Pasidaryk pats: Nykštukas iš eglės šakų, instrukcija

Taigi, prieš pradėdami, turite pasirūpinti šiomis medžiagomis:

Instrukcija

1. Norėdami sukurti ar pasigaminti kalėdinį nykštuką, prakiškite lazdą per plastikinį gėlės vazoną, kaip parodyta aukščiau esančioje nuotraukoje. Norėdami tai padaryti, dugno viduryje turite iškirpti arba išgręžti skylę. Įkiškite lazdą per skylę ir įkiškite ją į iš anksto išgręžtą medžio gabalą.

2. Aplink medinį pagaliuką ištieskite eglės šakas aukštyn kojomis ir suriškite jas viela arba tvirtu žaliu siūlu. Palikite laisvą maždaug trečdalį medienos lazdelės.

3. Tada tokiu pačiu būdu pritvirtinkite samanas. Apimkite maždaug trečdalį žalumos, apvyniokite samanas spiralę į viršų.

4. Tiesiai po samanomis užriškite raudoną kamuoliuką viela, čia bus nykštuko nosis.

5. Tada paimkite vilną, suvyniokite ją ant siūlo ar vielos (tiesiog pradurkite siūlą ar vielą per vilnos gabalėlius) ir suriškite barzdą po nosimi. Tai viskas! Jūsų mažasis nykštukas yra pasirengęs papuošti ir apsaugoti jūsų namus.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos