Pateikiame keletą naudingų patarimų, kaip teisingai kepti kepsnius Kamado Bono kepsninėje. Štai kai kurie iš jų.
Patarimai kaip kepti kepsnius Kamado Bono kepsninėje
- Prieš kepant, išimkite kepsnius iš šaldytuvo ir leiskite jiems 20 minučių pailsėti kambario temperatūroje.
- Įkaitinkite kepsninę iki maždaug 200-250° C ir nustatykite vieną pusę tiesioginiam kepimui, o kitą – netiesioginiam.
- Patepkite kepsnius aliejumi ir apibarstykite savo mėgstamais prieskoniais.
- Padėkite kepsnius ant tiesioginio kepimo pusės ir uždarykite dangtį.
- Po 2-3 minučių, kai pamatysite liepsnas, apverskite jį ir uždarykite dangtį.
- Po 2-3 minučių padėkite kepsnį kitoje grotelių pusėje, netiesioginiam kepimui. Tada, kai mėsos vidus pasieks norimą temperatūrą (63° C vidutiniškai minkštai mėsai), išimkite kepsnį iš kepsninės.
Tikiuosi, kad šie patarimai jums padės iškepti tobulą kepsnį.