Kaip teisingai kepti kepsnius Kamado Bono kepsninėje?


Kepsninė Kamado Bono

Pateikiame keletą naudingų patarimų, kaip teisingai kepti kepsnius Kamado Bono kepsninėje. Štai kai kurie iš jų.

Patarimai kaip kepti kepsnius Kamado Bono kepsninėje

  1. Prieš kepant, išimkite kepsnius iš šaldytuvo ir leiskite jiems 20 minučių pailsėti kambario temperatūroje.
  2. Įkaitinkite kepsninę iki maždaug 200-250° C ir nustatykite vieną pusę tiesioginiam kepimui, o kitą – netiesioginiam.
  3. Patepkite kepsnius aliejumi ir apibarstykite savo mėgstamais prieskoniais.
  4. Padėkite kepsnius ant tiesioginio kepimo pusės ir uždarykite dangtį.
  5. Po 2-3 minučių, kai pamatysite liepsnas, apverskite jį ir uždarykite dangtį.
  6. Po 2-3 minučių padėkite kepsnį kitoje grotelių pusėje, netiesioginiam kepimui. Tada, kai mėsos vidus pasieks norimą temperatūrą (63° C vidutiniškai minkštai mėsai), išimkite kepsnį iš kepsninės.

Tikiuosi, kad šie patarimai jums padės iškepti tobulą kepsnį.

Išeiti iš AMP versijos