Kaip tinkamai nuvalyti žuvies žvynus, kad nebūtų prišiukšlinta virtuvė?


Žuvies žvynai

Žuvis – skanus ir sveikas produktas. Tačiau žuvies valymo procesas teikia malonumą nedaugeliui žmonių. Visų pirma verta pastebėti, kad tai gana daug laiko atimanti veikla, reikalaujanti tam tikrų įgūdžių ir laiko. Pateikiame paprastą triuką, kurio pagalba paprastai ir greitai nuvalysite žuvį.

Nuo ko pradėti?

Pirmiausia reikia užvirti vandenį. Tada įdėkite žuvį į karštą vandenį kelioms minutėms. Po šios procedūros žvynai nukris be jokių problemų.

Yra dar vienas būdas nuvalyti žuvies žvynus. Į šaltą vandenį įpilkite nedidelį kiekį acto ir palikite žuvį 5-7 minutėms. Tai taip pat labai palengvina valymo procesą.

Išeiti iš AMP versijos