Kaip tinkamai virti koldūnus ir kodėl gaminimo metu reikia įpilti stiklinę šalto vandens

Virti koldūnai

Verdant koldūnus įprasta dėti lauro lapų, druskos ir kitų mėgstamų prieskonių, kad skonis ir aromatas būtų sodresnis. Tačiau to nepakanka. Patyrę virėjai gerai žino skanių koldūnų paslaptį. Kaip pastebi kulinarai, labai svarbu tam tikru momentu į puodą įpilti puodelį šalto vandens.

Kada ir kodėl verdant koldūnus reikia užpilti stikline šalto vandens?

Dėl tokios paprastos procedūros patiekalas bus kvapnesnis, o tešla minkštesnė.

Koldūnus teks virti kiek ilgiau, bet rezultatas bus daug geresnis.

Kai koldūnai plūduriuoja, reikia įpilti stiklinę šalto vandens.

Svarbu laikytis proporcijų. Reikėtų prisiminti, kad koldūnai turi laisvai plūduriuoti vandenyje.

Exit mobile version