Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Kaip virti mėsą, kad ji taptų labai minkšta ir sultinga?

Mindaugas Bružas (kaipkada.lt)
2023 07 03 | 09:18
Maistas / Gėrimai, Patarimai
Kepta mėsa troškiniui

Troškinimas yra labai populiarus mėsos gaminimo būdas, nes jis leidžia išsaugoti naudingąsias produkto savybes. Tačiau mėsą virti nėra taip paprasta. Jeigu mėsą ištroškinsite neteisingai, galite gauti neskanų patiekalą, kurį bus sunku kramtyti. Tad, ką daryti?

Mėsos troškinimas

Pirmiausia verta prisiminti, kad kepti ir troškinti tinka ne visų rūšių mėsa. Todėl tokiam apdorojimui verta pirkti brangesnę mėsą.

Jei nusipirkote šaldytą produktą, palikite jį per naktį apatinėje šaldytuvo lentynoje, o ryte užbaigkite atitirpinimo procesą kambario temperatūros virtuvėje.

Kai mėsa paruošta kepimui, svarbu ją supjaustyti porcijomis, stengiantis peiliu apdoroti skersai skaidulas.

Nedėkite mėsos į keptuvę be marinato. Todėl palikite ją sūryme, kuriame yra rūgščių maisto produktų, maždaug valandai.

Kad mėsa taptų sultinga, patyrę virėjai pirmiausia ją apkepina iš abiejų pusių po 7 minutes.

Kai atsiranda apetitą kelianti plutelė, ji neleidžia išgaruoti sultims, todėl gabaliukai tampa minkšti ir skanūs. Po to galima troškinti, kol suminkštės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: maistasMėsapatarimai
Kaipkada.lt autorių turinys

Mūsų portale paskelbtą informaciją griežtai draudžiama naudoti kitose internetinėse svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar platinti medžiagą bet kokiu kitu pavidalu be sutikimo. Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė.


Atsisiųskite mūsų programėlę iš "Google Play" ir gaukite naujienas bei patarimus pirmi. Taip pat galite prenumeruoti mus Google News platformoje.

KAIPKADA.LT programėlė Android Sekite mus Google News

Taip pat skaitykite

Skanus obuolių kompotas
Maistas / Gėrimai

Sveikiausias obuolių kompotas (receptas)

2023/10/02 | 09:00
Obuolių tyrės receptas
Maistas / Gėrimai

Ką gaminti iš obuolių: kaip pasigaminti fantastišką tyrę žiemai (receptas)

2023/10/02 | 07:14
Žiemos arba vasaros režimas langams
Butai / Namai

Kaip tinkamai sureguliuoti langus į žiemos režimą?

2023/10/01 | 18:54
Skrydžiai su Ryanair
Kita

Kaip sutaupyti pinigų “Ryanair” skrydžiams ir išvengti papildomų mokesčių – svarbiausi patarimai

2023/10/01 | 16:45
Kas bus jeigu suvalgysite kiaušinio lukštą
Maistas / Gėrimai

Ar galima valgyti kiaušinių lukštus: atsakymas jus gali nustebinti

2023/09/30 | 14:28
Naujas desertas, kuris patiks kiekvienam
Maistas / Gėrimai

Naujas desertas, kurį nesunku paruošti – tokio skonio dar neragavote

2023/09/30 | 08:00

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Pridėti KAIPKADA.LT prie pagrindinio ekrano?

Pridėti
Eiti į mobilią versiją
Dalintis...
Dalintis...
CopyEmailFacebookLineLinkedInMessengerPinterestPrintRedditSMSTelegramTumblrXWhatsApp