Kam į kotletus dėti tarkuotų bulvių: gailėsitės, kad nežinojote


Skaniausi kotletai

Kotletai yra daugelio mėgstamas patiekalas. Pateikiame keletą patarimų ir receptų, kaip kepti tirai skanius kotletus įdedant į juos bulvių.

Pagal šefų patarimus, kotletams geriau rinktis riebesnę mėsą arba tiesiog į faršą įberti šiek tiek riebalų. Ir nepersistenkite su prieskoniais – užtenka maltų juodųjų pipirų ir druskos.

Kodėl bulvės dedamos į kotletus?

Patyrusios šeimininkės tai daro siekdamos pagerinti kotletų skonį. Taigi, klasikinis patiekalo skonis įgauna naują atspalvį. Į maltą mėsą reikia dėti žalias, gerai sutrintas arba supjaustytas bulves. Be to, kotletai su bulvėmis puikiai išlaiko formą. Jei jūsų malta yra šiek tiek „vandeninga“, tokiu atveju bulvės išspręs šią problemą.

Kotletai su bulvėmis – paprastas receptas

Jei norite, kad kotletai būtų mažiau kaloringi, duoną galite pakeisti žaliomis bulvėmis. Kotletams su bulvėmis reikia:

Svogūną smulkiai supjaustykite, bulves sutarkuokite ant vidutinės trintuvės ir suberkite į faršą, įmuškite kiaušinį, druską, pipirus, suberkite išspaustą česnaką. Viską gerai išmaišome. Padarykite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose arba miltuose. Kepkite keptuvėje ant silpnos ugnies po dangčiu iš abiejų pusių, kol kotletai bus paruošti.

Išeiti iš AMP versijos