Karšta mėtų arbata mažina apetitą ir pakeičia saldumynus


Karsta metu arbata mazina apetita ir pakeicia saldumynus

Jei norite sulieknėti, sportuokite ir laikykitės sveikos mitybos. Tiesa, yra tam tikrų maisto produktų, kurie padeda numesti svorio. Vienas geriausių gėrimų, padedančių pasiekti rezultatų, yra karšta mėtų arbata.

arbata

Kaip arbata padeda deginti riebalus?

Rinkdamiesi gėrimą, padedantį kovoti su svoriu, lengviausia gerti tokį, kuris turi mažai kalorijų ir yra be cukraus. Išbandykite žaliąją arba žolelių arbatą su pipirmėtėmis.

“Pipirmėčių arbata yra kalorijų neturintis, saldaus skonio gėrimas, kuris mažina apetitą ir slopina potraukį saldumynams”, – sako gydytojai.

Pipirmėčių arbatoje taip pat yra daug maistinių medžiagų, kurios gali padėti numesti viršsvorį.

Pipirmėtės pasižymi antivirusinėmis, antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis, o kadangi veikia priešuždegimiškai, jos taip pat pašalina virškinimo problemas.

Kai kurie tyrimai parodė, kad pipirmėtės gali veikti kaip raumenis atpalaiduojanti priemonė. Jis atpalaiduoja lygiuosius raumenis ir pagreitina žarnyno judrumą.

Vis dėlto nepamirškite, kad geriausias būdas deginti riebalus – susirasti mėgstamą treniruotę ir reguliariai sportuoti. Pagalvokite apie dietą, kurią puikiai papildo sveika, aromatinga mėtų arbata.


Taip pat skaitykite:

Išeiti iš AMP versijos