Kas gali pakeisti skalbimo miltelius: 3 variantai


Kuo pakeisti skalbimo miltelius

Įsivaizduokite tokią situaciją: namų šeimininkė jau paruošė drabužius skalbimui ir sudėjo daiktus į mašinos būgną. Ir tada paaiškėja, kad skalbimo milteliai baigėsi, o į parduotuvę eiti tingite.

Tokioje situacijoje galite pasinaudoti įdomia gudrybe – pakeisti skalbimo miltelius kita priemone. Patyrusios namų šeimininkės atrado keletą komponentų, kurie su nešvarumų pašalinimu iš audinio susidoroja ne prasčiau.

BUITINIS MUILAS (Ūkinis muilas)

Tarkuotas skalbinių muilas yra puiki alternatyva skalbimo milteliams. Pakanka produktą sumalti trintuvu. Į masę reikia įdėti šiek tiek gryno skysčio ir sodos (1 valgomasis šaukštas). Mišinį dėkite tiesiai į būgną su drabužiais.

INDŲ PLOVIMO SKYSTIS

Jie taip pat gali pakeisti skalbimo miltelius. Kai kuriais atvejais indų plovimo gelis yra netgi geresnis nei skalbimo milteliai. Pavyzdžiui, tais atvejais, kai reikėtų pašalinti riebias dėmes.

Tačiau yra du niuansai. Pirmiausia turite įsitikinti, kad naudojamas gaminys yra saugus medžiagai, iš kurios pagaminti daiktai. Antra, nenaudokite daugiau kaip 1 šaukštelio gelio.

SAUSOS GARSTYČIOS

Vietoj skalbinių ploviklio galite naudoti garstyčių miltelius. Paprastai vienam litrui skysčio pakanka 3 arbatinių šaukštelių šių miltelių. Vanduo, į kurį dedama sausų garstyčių, turi būti gana aukštos temperatūros. Priešingu atveju milteliai tiesiog neištirps. Po poros valandų paruoštą tirpalą (be susidariusių nuosėdų) reikia atskiesti nauja vandens dalimi. Paruoštas produktas tinka plovimui rankomis.

Išeiti iš AMP versijos