Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Kodėl burokėliai ir morkos verdami be druskos: kulinarinis triukas

Mindaugas Bružas
2022 12 01 | 13:32
Maistas / Gėrimai, Patarimai
Morkos ir burokėliai

Tinkamai paruoštos daržovės – ne tik skanumas, bet ir geros sveikatos garantas. Todėl gaminti reikėtų atsakingai, net jei atrodo, kad tai lengviausias daržovių apdorojimo būdas. Atminkite, jei pridedama druskos, tada tik paskutinėmis kepimo ar virimo minutėmis.

Tinkamas burokėlių ir morkų paruošimas

Kalbant apie burokėlius ir morkas, jie dažnai tampa įvairių patiekalų pagrindu, o juos paruošti nėra taip paprasta, kaip atrodo.

Morkų virimui ar kepimui reikia skirti apie 30 minučių.

Morkas reikia nulupti ir supjaustyti iš anksto. Keptuvę reikia uždengti dangčiu ir ant silpnos ugnies kepti. Patyrę virėjai pažymi, kad gamindami galite įberti porą gabalėlių cukraus, kad pagerėtų šakniavaisių skonis ir morkos būtų saldesnės.

Kalbant apie burokėlius, jų virimo procesas užtrunka ilgiau.

Virėjai sako, kad burokėliai iškeptų greičiau, juos reikėtų suberti į keptuvę su nedideliu kiekiu vandens, o vėliau karts nuo karto įpilti šviežio vandens.

Svarbu atsiminti, kad verdant šiuos šakniavaisius, druską geriau pamiršti. Faktas yra tas, kad papildomas komponentas pablogina šių daržovių skonio savybes.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: daržovėsmaistaspatarimai

Taip pat skaitykite

Turtų pritraukimas
Kita

Kiekvienas turėtų juos žinoti: 7 raktažodžiai, kaip pritraukti turtus

2023/05/27 | 11:00
Įtempiamos lubos
Butai / Namai

Ką daryti, jei ant įtempiamų lubų atsirado pelėsis?

2023/05/27 | 09:00
Saldūs vaisiai figos
Maistas / Gėrimai

Gydytojai pasakė, kas neturėtų valgyti figų

2023/05/27 | 08:00
Aštrus maistas
Maistas / Gėrimai

Mitybos specialistai įvardijo dažno aštraus maisto vartojimo privalumus ir trūkumus

2023/05/27 | 06:30
Napoleonas su kokosų pienu
Maistas / Gėrimai

Nacionalinės vyrų dienos proga: Nerealaus skonio Napoleonas su kokosų pienu

2023/05/26 | 10:07
Kokių vaistų geriau negerti prieš vairuojant
Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės

Kokių vaistų negalima vartoti prieš vairuojant? Kiekvienas turėtų tai žinoti

2023/05/26 | 09:55

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Go to mobile version