Dauguma žmonių nesuvokia, kad svogūnai gali būti pagalbininkai plaunant indus. Neskubėkite pilti ploviklio ant kempinės ir vėl, ir vėl trinti purviną puodų bei keptuvių paviršių. Šį procesą galima palengvinti ir pagreitinti pasitelkus paprastą svogūną.
Kokiems indams skirtas svogūnas?
Svogūnai labai gerai šalina anglies (pridegusių suodžių) nuosėdas ant metalinių virtuvės indų, taip pat pašalina specifinį kvapą. Specialūs valikliai ne visada suveikia iš pirmo karto, o ši gerai pažįstama daržovė susitvarkys gan lengvai. Puodai ir keptuvės yra jos veikimo sritis. Patrinkite paviršių, leiskite jam šiek tiek pastovėti, o tada nuplaukite įprastu būdu.
Jei mėgstate kepti ant grotelių, prireiks ir svogūnų. Paimkite pusę svogūno ir nuvalykite juo įkaitusį grilių. Dabar kepsninė bus švari ir paruošta kitam kepimui. Svogūnai yra tikri namų ruošos meistrai.