Kokią interneto naršyklę naudojate? Geriausios 2023 metų interneto naršyklės


Interneto naršyklės 2023

Šiais laikais sukurta daugybė naršyklių. Bet kaip suprasti, kas geriau ir ką naudoti? Šiame straipsnyje kalbėsiu apie 4 geriausias naršykles „naudojimo“, greičio ir saugumo požiūriu. Persekiojamas!

Google Chrome

Populiariausia naršyklė. Ji turi puikų ir minimalistinį dizainą. Palaiko visas technologijas. Sukurtas ant Chromium variklio. Yra inkognito režimas. Yra daugybė papildinių ir plėtinių. Kalbant apie saugumą, kūrėjai pridėjo smėlio dėžės technologiją, kuri apsaugo jūsų duomenis. Žalingų išteklių duomenų bazė nuolat atnaujinama. Naršyklė nuolat atnaujinama. Galima uždrausti rinkti tam tikrus duomenis konkrečioje svetainėje.

Privalumai:

Minusai:

Mozilla Firefox

Naršyklė, kurią visi žino. Jis buvo rinkoje labai ilgą laiką. Turi daugybę papildinių ir įrankių. Ji turi savo Gecko variklį. Taip pat yra didelė plėtinių ir priedų duomenų bazė. Yra privatus režimas, galimybė užblokuoti reklamą, puslapių vertimo, dokumentų skaitymo paslaugos. Ji turi malonią ir minimalistinę sąsają. Aukštas saugumo lygis.

Privalumai:

Minusai:

Microsoft EDGE

Integruota „Microsoft“ naršyklė. Šaunesnis „Microsoft Internet Explorer“ tęsinys. Taip pat sukurta naudojant „Chromium“. Greita naršyklė, paprasta naudoti. Palaiko skaitymo režimą, gali dirbti su įvairiais failų formatais. Yra įrankių, palengvinančių darbą: piešti, kurti ekrano kopijas ir kt.

Privalumai:

Minusai:

OPERA

Naršyklė su patirtimi. Rinkoje nuo 1994 m. Veikia Webkit/V8 varikliu. Veikia greitai, naudoja debesų technologijas. Yra įmontuota VPN paslauga, blokuojanti įkyrią reklamą. Didelė plėtinių ir papildinių biblioteka. Patogi navigacija, greita prieiga prie dažnai naudojamų funkcijų per prieigos skydelį.

Privalumai:

Minusai:

Išeiti iš AMP versijos