Kokiu vandeniu plauti laminato grindis – šiltu ar šaltu: turėtų žinoti kiekvienas


Laminato grindys

Kai kurie žmonės dažniausiai nesusimąsto, kokia vandens temperatūra geriausia plauti grindis. Kažkas paprasčiausiai plauna tik šaltu vandeniu, kad sutaupytų pinigų, kitiems šis klausimas iš esmės neegzistuoja, todėl jie plauna su bet kokios temperatūros vandeniu. Tačiau, kaip yra iš tikro? Su kokios temperatūros vandeniu reikia plauti grindis?

Dažniausiai plaunant grindis į vandenį dedama įvairių pramoninių produktų. Kartais po tokio valymo ant paviršiaus lieka dėmių. Prieš ieškodami kitos drėgno grindų valymo priemonės, pabandykite naudoti šiltą vandenį, ypač kai plaunate laminato grindis.

KOKIU VANDENIU PLAUTI GRINDIS?

Jei mes kalbame apie laminatą, tada teisinga naudoti vandenį, kurio temperatūra yra apie 40 laipsnių. Visų pirma, jame geriau išgaruoja pramoninės valymo priemonės, o tai reiškia, kad išplovus grindis neliks dryžių ar dėmių. Tas pats pasakytina ir apie atvejus, kai naudojamos liaudiškos priemonės, o ne profesionalios priemonės – druska, actas ar kiti priedai. Antra, šiltas vanduo greičiau išgaruoja nuo paviršiaus, o tai apsaugo pačią dangą.

Išeiti iš AMP versijos