Mėgstamiausia iPhone funkcija, kurios Android neturi


Mėgstamiausia iPhone funkcija, kurios Android neturi

Tikriausiai prisimenate „Dynamic Island“ funkciją paskutiniame „“, apie kurią daugelis kalbėjo, o kai kurie net bandė kopijuoti? Taigi, „Apple“ išmaniajame telefone slepiasi kur kas naudingesnė funkcija, kuri turėtų patraukti technologijų gerbėjų dėmesį. Kalbama apie „Focus“ režimą arba, tiksliau, didelį šio režimo pritaikymą. Esame tikri, kad kiti gamintojai tiesiog privalo, jei ne kopijuoti tokią funkciją, tai bent gerai ją išstudijuoti ir pasiūlyti kažką panašaus.

Kas yra „fokusavimo“ režimas „iPhone“?

Ši funkcija pirmą kartą buvo pristatyta iOS 15. Ji leidžia pasirinkti, kada gauti pranešimus, iš kieno ir iš kokių programų, priklausomai nuo pasirinkto profilio. Žinoma, „“ telefonai taip pat turi išsamius režimo „Netrukdyti“ nustatymus, išskyrus programas, skambučius ir kontaktus, taip pat skaitmeninės gerovės parinktis. Tačiau „Focus“ profilius galima pritaikyti atskirai kiekvienam nustatymui. Tai tarsi keli staliniai kompiuteriai darbui, žaidimams ir kt.

Šis režimas dabar atnaujintas, kad būtų integruoti pagrindinio ir užrakinimo ekrano nustatymai. Tai suteikia jums galimybę valdyti programas, valdiklius ir dar daugiau, priklausomai nuo to, ką pasirinksite. Tai ypač naudinga atsižvelgiant į tai, kad programėlėse yra pranešimų ir nereikalingų animacijų.

Kaip padaryti telefoną patogesnį?

Pavyzdžiui, galite turėti du skirtingus pagrindinius ekranus darbui ir žaidimams. Be to, jungiklis gali būti automatiškai įjungtas tam tikru laiko intervalu arba priklausomai nuo to, kur esate. Taip pat galite tinkinti pranešimus pagal savo vietos laiką ir vietą. Pavyzdžiui, kad jūsų nevargintų nereikalingi pranešimai dienos metu, galite nustatyti, kad juos perskaitysite vakare.

Išeiti iš AMP versijos