„Microsoft“ įdiegs „Apple“ paslaugas į „Windows 11“


Apple programos Windows kompiuteriuose

„Microsoft“ paskelbė, kad bus išleistos oficialios „ Music“ ir „Apple TV“ programos, skirtos „ 10“ ir „Windows 11“. „Microsoft“ parduotuvėje jie pasirodys kitais metais, o jų beta versijos bus išleistos artimiausiu metu (tiksli data nenurodoma). Taip pat pranešama, kad nuo šiandien „Apple Music“ programa tapo prieinama „Xbox“ žaidimų konsolių vartotojams.

“Apple” paslaugos “Windows” kompiuteriuose

„Windows“ skirtų vietinių „Apple Music“ ir „Apple TV“ programų vis dar nebuvo. „Windows“ naudotojai gali žiūrėti vaizdo įrašus naršyklėje adresu tv.apple.com ir klausytis muzikos adresu music.apple.com arba „iTunes“ su siaubingai perkrauta sąsaja ir funkcijomis. kurių jiems visai nereikėjo (ypač jei neturi Apple programėlių).

Be to, „iCloud“ debesies paslauga bus integruota į standartinę „Photos“ programą, integruotą į „Windows 11“, kurios dėka „iPhone“ ar „iPad“ įrenginiu darytos nuotraukos bus akimirksniu sinchronizuojamos su kompiuteriu. Šiuo metu vartotojai gali įdiegti „iCloud for Windows“ programą, kuri „Explorer“ suteikia prieigą prie „iCloud“ saugomų nuotraukų (beveik kaip „MacOS“, tik šiek tiek mažiau patogu).

Šios naujienos rodo, kad „Apple“ nebe taip stropiai sieja vartotojus su savo įrenginiais ir ekosistema. Vietoj to jis daugiausia dėmesio skiria pajamoms iš įvairių paslaugų prenumeratos, todėl svarbu, kad šios paslaugos būtų prieinamos įvairiose platformose, įskaitant tas, kurios jai nepriklauso.

Išeiti iš AMP versijos