Numerologai: kelias į turtus nutiestas paskutiniame banko kortelės skaitmenyje


Paskutinis skaitmuo turi galingą energiją. Sužinokite, kuo ir kaip jums padeda banko kortelė jūsų gyvenime.

Vienetas

Jeigu banko kortelės numeris baigiasi skaičiumi 1, vadinasi, geriausias tobulėjimo būdas – dirbti komandoje. Didelių aukštumų galite pasiekti ir vienas, tačiau būtent tada, kai esate apsuptas žmonių, įkvėpimas jus aplankys dažniausiai. Stenkitės neatstumti kolegų ir partnerių.

Dvejetas

Skaičius 2 yra nepriklausomybės simbolis. Tai visiška vienybės priešingybė. Jei jūsų banko kortelė baigiasi dvejetu, vadinasi, jums reikia užsiimti verslu. Tas pats pasakytina ir apie pirkinius. Jei norite nusipirkti ką nors brangaus, geriau pasikliaukite savo patirtimi ir intuicija, nes dvikova stiprina šeštąjį pojūtį. Tai padeda žmogui tapti savarankiškam, stipriam ir nepriklausomam.

Banko kortelės numeris

Trejetas

Tai dvasinis skaičius, susijęs su vidiniu vystymusi. Kiekvienas, kurio kortelės numeris baigiasi skaičiumi 3, turėtų atkreipti dėmesį į mokymąsi ir naujų įgūdžių įgijimą. Tai gerina atmintį, suteikia žmogui daugiau vidinių resursų tikslams pasiekti, suteikia pasitikėjimo. Trejetas yra laimingas skaičius, todėl padidėja atsitiktinių pinigų gavimo tikimybė.

Ketvertas

Tai yra harmonijos ir vientisumo skaičius. Skaičius 4 turi ramiausią energiją iš visų įmanomų. Jei kortelės numeris baigiasi būtent šiuo skaičiumi, tai šie žmonės mėgsta ramybę. Ketvertas sumažina streso lygį, o tai gerai veikia gebėjimą išgyventi sunkiose situacijose. Su ketvertu bet koks darbas tampa šiek tiek malonesnis.

Penketas

Skaičius 5 yra tvirtumo ir pasitikėjimo simbolis. Kai esate apsaugotas šiuo numeriu, jums tampa lengviau sudaryti sutartis, susitarti, eiti į kompromisus. Jei kortelės numerio gale yra 5, tai reiškia, kad finansinėje srityje turėtumėte imtis iniciatyvos. Tik toks kelias bus nusėtas pergalėmis ir pasiekimais. Kita vertus, penketas padeda pailsėti nuo darbų ir pakeisti aplinką. Su juo žmogui lengviau susidėlioti prioritetus kiekviename savo gyvenimo segmente.

Šešetas

Skaičius šeši yra geriausias talismanas kūrybingiems žmonėms. Turėdami tokį numerį galėsite sukurti ir išrasti kažką naujo kiekvieną savo gyvenimo dieną. 6 padeda pasiekti srauto būseną, peržengti kasdienybę, išmokti ko nors naujo. Informaciniai ir energetiniai srautai nuolatos derės šalia.

Septynetas

Stipriausias pinigų talismanas iš visų skaičių yra 7. Jei banko kortelės numeris baigiasi šiuo skaitmeniu, tada sėkmės tikrai nepritrūks. Žinoma, rizikuoti ir sąmoningai veltis į avantiūras vis tiek neverta, tačiau jei staiga prireiks sėkmės, ji neabejotinai gelbės. Su septynetu galite saugiai eiti apsipirkti ir nebijoti pardavėjų apgaulės. Taip pat galite be jokios baimės skolinti pinigų ir imti paskolas.

Aštuonetas

Skaičius 8 yra pats „materialiausias“ skaičius. Aštuoni reiškia turtą tiesiogine to žodžio prasme. Su juo bus lengviau surinkti pinigus, lengviau juos investuoti į kai kurias naujas verslo sritis. Skaičius aštuoni ženkliai padidina žmogaus finansinį raštingumą, provokuoja žinių troškimą ir gerina atmintį, padeda prisitaikyti prie naujų sąlygų darbe, versle.

Devynetas

Skaičius devyni suteikia žmogui tikslingumo ir tikėjimo savimi. Dažnai tai padeda priimti svarbius sprendimus ir rasti išeitį iš keblių situacijų. Jei finansinėje sferoje iškils dilema, skaičius 9 galės padėti ją išspręsti. Tai suteikia žmogui užsispyrimo, padeda išsiskirti su nereikalingais daiktais, kurių perteklius sukelia finansines problemas.

Išeiti iš AMP versijos