„OnePlus Nord 2T 5G“ pasirodė bendrovės svetainėje prieš pristatymą


OnePlus Nord 2T

Praėjusį mėnesį Europos rinkose buvo pristatytas OnePlus Nord 2T 5G su MediaTek Dimensity 1300 SoC procesoriumi ir 80W SuperVOOC greitojo įkrovimo palaikymu. Neseniai paskelbta ataskaita parodė, kad visų pirmą telefonas greičiausiai bus pardavinėjamas Indijoje, nuo birželio 27 d.

„PassionateGeekz“ išmanųjį telefoną pastebėjo „OnePlus India“ svetainėje ir patvirtino, kad jį bus galima įsigyti keturiomis versijomis (dviejų spalvų, dviejų saugyklų). Remiantis naujausia ataskaita, telefonas greičiausiai bus parduodamas su „Shadow Grey“ ir „Jade Fog“ spalvomis. Kalbant apie saugyklos ir atminties parinktis, tikėtina, kad įrenginio konfigūracijos bus 8 GB + 128 GB ir 12 GB + 256 GB.

oneplus nord 2t 1
OnePlus Nord 2T

Techninės specifikacijos OnePlus Nord 2T 5G

Išmanusis telefonas jau prieinamas keliose rinkose, todėl jau žinome, ko tikėtis iš jo indiškos versijos. Išmanusis telefonas greičiausiai bus aprūpintas 6,43 colio AMOLED ekranu su FHD+ raiška ir 90 Hz atnaujinimo dažniu. Po gaubtu jis bus aprūpintas SoC Dimensity 1300 kartu su 12 GB RAM ir 256 GB atminties. Tikėtina, kad įrenginyje bus 4500 mAh talpos baterija kartu su greitu 80 vatų įkrovimu.

Kalbant apie optiką, „Nord 2T 5G“ galiniame skydelyje turės 50 megapikselių (plataus kampo) + 8 megapikselių (ypač plataus kampo) + 2 megapikselių (gylio) trijų kamerų sistemą. O priekyje bus 32 megapikselių asmenukių kamera. Kitos įrenginio funkcijos gali būti įmontuotas pirštų atspaudų jutiklis ir du stereo garsiakalbiai.

Numatoma, kad paprasčiausia telefono versija kainuos nuo 350 eur, o galingiausia versija apie 390 eur.

Išeiti iš AMP versijos