Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Pabandykite mėsą užpilti arbata: šią gudrybę naudoja tik labiausiai patyrę žmonės

Mindaugas Bružas
2023 05 17 | 10:00
Maistas / Gėrimai
Minkšta mėsa - naujas marinavimo būdas su arbata

Ruošiant mėsą svarbu atsižvelgti į daugelį faktorių, nes tai turės įtakos patiekalo tekstūrai. Paprastai mėsos marinavimui naudojami rūgštūs vaisiai ar uogos. Tačiau kai kurie virėjai naudoja visiškai unikalius ir neįprastus metodus.

Kodėl patyrusios šeimininkės pila arbatą ant mėsos?

Manoma, kad ši gudrybė padeda paruošti minkštą mėsą, kuri patiks visiems. Arbatos pagrindu ruošiamas specialus marinatas, leidžiantis pasiekti norimą rezultatą. Be to mėsa gaunasi ne tik minkšta ir švelni, bet ir įgauna geras skonio savybes.

Kaip paruošti marinatą?

Geriausia rinktis klasikinę juodąją arbatą ir virti įprastu būdu arbatinuke. Verta įdėti cukraus ir keletą citrinos griežinėlių, kad marinatas būtų dar geresnis.

Tada reikėtų palaukti, kol arbata atvės. Atsargiai supilkite visą arbatą ant mėsos, kad apsemtų. Jei norite, į marinatą galite įpilti citrinos sulčių ir prieskonių. Mėsą laikykite arbatoje vos pusvalandį, tada įjunkite ugnį ir troškinkite kol mėsa pilnai išvirs.

Po to mėsą galite apskrudinti kepsninėje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: maistasMėsa

Taip pat skaitykite

Įvairūs prieskoniai
Maistas / Gėrimai

Šie 5 prieskoniai turėtų būti kiekvienoje virtuvėje

2023/09/23 | 11:00
Druskinė
Maistas / Gėrimai

Ką dėti į druskinę, kad druska nesušlaptų ir nesugestų

2023/09/23 | 10:00
Šviežia duona kepykloje
Maistas / Gėrimai

Kur laikyti duoną, kad ji kuo ilgiau nesugestų? Patikrinti metodai

2023/09/23 | 09:30
Šaldyti arbūzo gabaliukai
Maistas / Gėrimai

Kiek dienų galite laikyti supjaustytą arbūzą?

2023/09/23 | 09:00
Duonos laužymas
Kita

Kodėl nereikėtų laužyti duonos rankomis: senų liaudies prietarų paaiškinimas

2023/09/23 | 06:30
Kuo skiriasi alkoholiniai gėrimai
Maistas / Gėrimai

Gydytojai papasakojo, kurie gėrimai dažniau sukelia pagirias

2023/09/23 | 06:00

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • STRAIPSNIAI
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą “Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • KRAŠTOVAIZDIS
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • SANTYKIAI IR PSICHOLOGIJA
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • TECHNOLOGIJOS
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • RECEPTAI
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • HOROSKOPAI
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • ORAI
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)

© 2023 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.

Pridėti KAIPKADA.LT prie pagrindinio ekrano?

Pridėti
Go to mobile version
Dalintis...
Dalintis...
CopyEmailFacebookLineLinkedInMessengerPinterestPrintRedditSMSTelegramTumblrXWhatsApp