Penki būdai, kaip atpalaiduoti kūną ir protą darbe


Laikykitės šių penkių būdų, kaip atpalaiduoti kūną ir mintis darbo vietoje. Sunki darbo diena gali būti sunki protiškai ir fiziškai. Terminų, susitikimų, kelių užduočių ir atsakomybės krūvis gali jus išsekinti, jei kartas nuo karto nepailsėsite ir neatpalaiduosite kūno ir proto. Kaip tai padaryti?

Praktikuokite pranajama

Pirmas žingsnis norint sureguliuoti protą yra reguliuoti kvėpavimą. „Prana“ reiškia gyvybės jėgos energiją mumyse, o „Jama“ reiškia kontrolę. Pranajamos kvėpavimo praktika padeda moduliuoti simpatinę ir parasimpatinę nervų sistemas ir pereiti į srauto būseną efektyviam darbui. Be to, mažina stresą, pyktį, reguliuoja alkį, stiprina imunitetą ir gerina miego ciklą.

Įsivaizduokite, ko norite

Vizualizacija yra pirmasis žingsnis materializacijos link. Laisvalaikiu susitelkite į savo tikslus ir norus. Pagalvokite apie tai, kaip atrodo ir kaip jaučiatės kai pasiekiate savo tikslus. Būkite išsamūs savo procese ir neleiskite savo logiškam protui kištis į klausimus. Pasąmonė sukuria daugiau nei 96 procentus visos smegenų galios. Turime tai naudoti protingai.

Protinis darbas

Laikykite žurnalą

Kitas vizualizacijos technikos žingsnis yra užsibrėžti savo tikslus popieriuje. Rašydami aiškiai nurodykite savo tikslus – asmeninius ar profesinius. Apibūdinkite tris sritis kuo išsamiau: tiesioginiai tikslai, vidutinės trukmės tikslai ir ilgalaikiai tikslai.

Išreikškite dėkingumą

Įrodyta, kad dėkingumo praktika keičia smegenų bangas. Žmogus linkęs jaustis ramesnis, labiau patenkintas ir organizuotas. Išreikškite dėkingumą savo komandai reguliariais el. laiškais, darykite pertraukas ir nuoširdžiai pasikalbėkite arba tiesiog atsisėskite ir padėkokite sau už tokį neįtikėtinai darbštų darbą.

Šypsokis ir sakyk komplimentus žmonėms

Veido judesiai turi tiesioginį poveikį mūsų emocijoms ir protui. Bendraukite su žmonėmis, įsitraukite į sveikus pokalbius ir išsakykite savo nuomonę, jei šie žmonės jus įkvepia ir motyvuoja. Jūs neprivalote apsiriboti tuo, kaip žmonės atrodo ar ką jie dėvi.

Išeiti iš AMP versijos