Pristatytas Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition išmanusis telefonas


Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition

„Samsung“ savo vietinėje Pietų Korėjos rinkoje ką tik pristatė naują specialųjį „Galaxy Z Fold 4“ leidimą. Bendrovė pristatė unikalios estetikos „Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition“. Neseniai keli prekių ženklai išleido riboto leidimo Genshin Impact modelius savo gaminiams. Tai nenuostabu, nes žaidimas yra gana populiarus visame pasaulyje. Dabar Pietų Korėjos technologijų milžinas taip pat išleido savo specialų leidimą, įkvėptą žaidimo, kurio tema yra žaidimo veikėjas Ganyu. Tiems, kurie nežino, šis personažas yra Cyro personažas žaidime, todėl logiška, kad specialioje sulankstomo išmaniojo telefono versijoje yra mėlyni akcentai.

Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition

Taip pat personažą galime pamatyti Galaxy Z Fold 4 5G modelio nugarėlėje. Pažymėtina, kad prekės ženklas paskelbė apie šį naują bendradarbiavimą pasaulinėje žaidimų parodoje G-STAR 2022, kuri šiuo metu vyksta Pietų Korėjoje ir vyks iki 2022 m. lapkričio 10 d. Be „Galaxy Z Fold 4 5G“, bendrovė taip pat paskelbė apie naują „Galaxy Buds2 Pro Genshin Impact Edition“ rinkinį, kuriame taip pat yra „Ganyu“. Tai apima specialius lipdukus ir skaidrų minkštą apsauginį dėklą.

Šiuo metu dviejų naujų specialios laidos įrenginių kaina dar nežinoma. Nors galime tikėtis, kad jo kaina bus šiek tiek didesnė nei įprasto modelio. Be fizinio dizaino skirtumo, abu nauji produktai turi tas pačias specifikacijas ir funkcijas kaip ir kitos versijos. Deja, šiuo metu nežinoma, ar „Samsung“ išleis naujus specialius „Genshin Impact“ modelius už Pietų Korėjos ribų.

Išeiti iš AMP versijos