Rožių žiedlapių uogienė – neįtikėtinas skanėstas geriant arbatą


Rožių žiedlapių uogienė

Pasigaminkite originaliausią rožių žiedlapių uogienę. Ją labai lengva paruošti, o skonis neįtikėtinas.

Sudedamosios dalys:

Paruošimas:

Nupjaukite rožių žiedlapius, nuplaukite ir sudėkite į indą, kad nusausėtų. Po to paimkite puodą, sudėkite į jį žiedlapius, užpilkite cukrumi, citrinos rūgštimi ir užpilkite vandeniu.

Tada uždengę dangčiu pastatykite ant silpnos ugnies. Palikite virti apie 20 minučių, tada nukelkite uogienę nuo ugnies ir palikite pastovėti kelias valandas, o dar geriau – per naktį.

Ryte uogienę vėl pastatykite ant ugnies ir virkite 10 minučių. Po to supilkite uogienę į sterilizuotą karštą stiklainį, uždarykite dangteliu ir apverskite aukštyn kojomis, kol atvės.

Išeiti iš AMP versijos